Meniu principal

Came schimbă strategia pe piaţă din România

came-bariera

Comunicat Aluterm Grup, 26 mai 2015

Producătorul italian CAME se repoziţionează în piaţa din România

CAME, cel mai mare producător global de automatizări pentru porţi, a încheiat un parteneriat cu firma românească Aluterm Group, reconfigurând poziţionarea în piaţa din România. Prin acest parteneriat cele două companii vizează creşterea cotei de piaţă şi optimizarea ofertei de soluţii de automatizăre a căilor de acces destinate pieţei din România.

CAME_Logo

Informaţii generale

La începutul anului 2015 Came a semnat un parteneriat de distribuţie pentru piaţa din România cu firma românească Aluterm Group. Compania cu capital integral românesc, având sediul central la Cluj devine astfel importatorul oficial al brandului Came în România. Prin reţeaua naţională de colaboratori şi prin cele 4 puncte de lucru naţionale, Aluterm Group oferă soluţii complete de automatizare a căilor de acces la nivel naţional. CAME îşi dorea în România un partener cu experienţă şi capabil să ofere posibilitatea de a plasa produsele la nivel naţional.

“Noi credem în relaţiile de tipul triple-win iar acest parteneriat este o astfel de reuşită. CAME, Aluterm Group şi nu în ultimul rând clienţii finali şi intermediari vor avea de câştigat”. Octavian Fanea, Director Vânzări Aluterm Group

….

Ce urmează?

Prin acest parteneriat cele doua companii vizează mărirea cotei de piaţă şi creşterea satisfacţiei clientului final. O serie de activităţi de promovare au fost demarate încă din luna martie. În luna mai s-a organizat la Cluj un eveniment de lansare naţională, oficială a brandului CAME. Peste 50 de companii din toată ţara au participat la acest eveniment. A urmat o săptămână a porţilor deschise care a permis colaboratorilor Aluterm Group să testeze produsele CAME.

Parteneriatul CAME – Aluterm Group aduce o schimbare în piaţă. În primul rând trebuie evidenţiate durabilitatea şi fiabilitatea produselor CAME, apoi gama complexă de soluţii (cea mai mare varietate de sisteme destinate deschiderii porţilor) şi livrarea rapidă din stocurile naţionale. În plus, vor exista din acest an traininguri periodice realizate pentru partenerii locali Aluterm Group şi un sprijin naţional în comunicare pe care Aluterm Group îl va da acestora.

“Ne dorim să oferim cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri, acesta este scopul nostru. La CAME se întorc în service undeva sub 0,1% din produse, avem acum de departe cel mai fiabil produs din piaţă. În plus folosim cele mai noi tehnologii iar pentru o serie dintre ele CAME deţine brevetele de invenţie. Lucrurile sunt clare, facem un mare pas înainte”. Radu Opris, General Manager Aluterm Group

Comunicatul complet aici