Meniu principal

Came lansează opțiunea de comandă pentru automatizări cu ajutorul selectorului Bluetooth

Sel_Digital_Came

Soluțiile Came de comandă pentru automatizări devin mai simple și ușor de accesat de către utilizatori!

Came facilitează controlul operatorilor automați, introducând pe piața din România, Selectorul Bluetooth, care este o opțiune avansată a sistemului SEL DIGITAL, prin intermediul căruia pot fi lansate rapid și eficient comenzi de automatizări. De acum, comenzile de soluții de automatizări Came se dau cu ajutorul acestei aplicații inteligente, prin Bluetooth.

Întregul sistemul SEL DIGITAL se distinge prin tehnologia de ultimă oră, care înglobează multiple opțiuni de automatizare pentru intrări rezidențiale și industriale, iar noutatea sistemului, Selectorul Bluetooth, se utilizează cu aplicația CAME AUTOMATION BT, gratuită pentru sistemele IOS și Android.

Această aplicație se instalează pe telefon sau tabletă, care are bluetooth, și se conectează cu Selectorul. Acesta din urmă dă comanda de echipamente Came. Cu o interfață intuitivă și prietenoasă, Selectorul Bluetooth reprezintă o modalitate foarte practică și eficientă prin care utilizatorul gestionează comenzile de automatizări.

SEL_Digital_Frontal

Acesta vine cu un design nou, atractiv și cu o tehnologie avansată. Datorită faptului că poate fi operat cu ușurință direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă prin conexiune bluetooth, kit-urile de automatizări Came pentru intrările industriale sau rezidențiate pot fi comandate foarte ușor.

Toate dispozitivele Bluetooth au o lumină de fundal de culoare albastră și design-ul carcasei pe culoare gri. Sunt disponibile modele cu montarea pe suprafață plană sau încastrate.

Selector_Bluetooth_Came

Selectorul Bluetootheste disponibil în trei versiuni:

  • Modelul SL-0210 estedisponibil pentru 15 utilizatori
  • Modelul SL-0240 estedisponibil pentru 50 utilizatori
  • Modelul SL-0250 estedisponibil 250 utilizatori

Pentru mai multe informații despre cum funcționează această soluție avansată de comenzi de automatizări prin Bluetoth accesați site-ul www.cameromania.com