Meniu principal

Calculatorul online pentru operatorul GEZE Powerturn

geze_powerturn_calculator

Un instrument extrem de util, simplu, şi uşor de folosit!
Introducând doar câteva informaţii de bază – lăţimea, înălţimea şi greutatea uşii ( fiind posibilă şi introducerea suplimentară a valorii presiunii exercitată de vânt/curent de aer şi unghiului de deschidere maxim dorit pentru foaia de uşă ) printr-un singur click rezultă variantele de montaj posibile şi forţa necesară operatorului GEZE Powerturn în funcţie de aceste variante dar şi timpul de deschidere pentru uşa respectivă.
Calculatorul online pentru operatorul GEZE Powerturn este disponibil aici.

powerturn_geze

Operatorul GEZE Powerturn reprezintă cel mai puternic sistem de acționare pentru uşi batante de la GEZE, fiind o soluție multifuncțională, sigură şi fiabilă, recomandat inclusiv pentru ușile mari și grele. Funcția sa unică, Smart swing, facilitează utilizarea manuală a uşilor, fără efort, indiferent de mărimea sau greutatea acestora.
În România este disponibil din 2015, fiind montat în mai multe proiecte, printre care: Techno Stamp Bacău, OMV Petrobrazi, Hotel Caro Bucureşti, Fabrica Webasto Arad, Clinici medicale private din Oradea şi Craiova.

Informații complete şi cataloage tehnice pentru Powerturn Geze sunt disponibile pe site special creat  www.powerturn.geze.com