Meniu principal

CAAB Office & Home Design, un showroom cu produse premium deschis la Cluj-Napoca

showroom_CAAB_Office_Home_Design

Vineri, 7 septembrie 2018, peste 300 de persoane au participat la deschiderea celui mai nou și modern showroom de design din Transilvania, CAAB Home&Office Design.

Cele mai renumite branduri din lume de amenajări interioare și exterioare sunt de acum prezente în Cluj-Napoca în cadrul showroom-ul CAAB Office&Home Design, clienților fiindu-le oferite produse precum: piatră, marmură, mobilier, parchet, tâmplărie, uși de interior, lastre din pietre semiprețioase.

Showroomul CAAB Office&Home Design, cu suprafață extrem de generoasă ( 1500 mp numai în interior ), a fost proiectat și realizat de Maier Studio, biroul arhitectului Daniela Maier, președintele Ordinului Arhitecților din România – Filiala Transilvania, pe un teren cu o panoramă excepțională, la ieșirea din Cluj-Napoca, pe Feleac. 

“Proiectul acesta a fost o provocare pentru că ne-am propus încă de la început să folosim la amenajarea spațiului acele produse care sunt în vânzare, prin urmare, spre deosebire de alte magazine în care suntem invitați să cumpărăm produse de lux expuse pe materiale ieftine, aici se folosesc în amenajare acele materiale pe care le putem găsi în cataloagele și în propunerile lor de amenajare. Din acest motiv vedeți poate un mix de materiale. A fost foarte greu să pui materiale semiprețioase – agate, ochi de tigru, lemn pietrificat – alături de materiale care poate sunt folosite în zone mai rustice. Am încercat să fim coerenți cu imaginea pe care am creat-o. Pentru mine ca arhitect este, dincolo de o provocare, o mare bucurie datorită faptului că întâlnesc oameni care apreciază ceea ce noi concepem ca și arhitecți și sunt dispuși să investească timp, bani și energie în lucruri care, poate de multe ori, sunt o experiență. Amenajarea acestui spaţiu a durat mai bine de un an”, a declarat arh. Daniela Maier, Maier Studio

 

În cadrul showroom-ului producătorul clujean Uniart este prezent cu tâmplaria din lemn deja consacrată şi cunoscută în toată România – uşi şi ferestre

iar întreaga gamă de automatizări pentru casă marca Somfi este prezentată de partenerul local Coralterm.

 

Showroom CAAB Office & Home Design
Calea Turzii nr. 287, Cluj
www.caab.ro