Meniu principal

Broasca pentru uşi din sticlă Slimlock de la Astec

astec_500

Compania germană Astec ( înfiinţată de arhitectul Axel Schlueter ) şi-a propus încă de la început, spargerea tiparelor obişnuite din domeniul feroneriei pentru uşile din sticlă, pornind de la o cu totul altă abordarea în proiectarea designului diverselor componente ale unei uşi, rezultatul final fiind o gamă de produse complet diferită de ceea ce există pe piaţa actuală.

Un astfel de produs este brosca Slimlock carecu forma sa deosebită, se diferenţiază clar faţă de a broaştelor clasice, alungite şi aflate în portofoliul tuturor producătorilor de feronerii pentru uşi din sticlă.
b.510_with_slimlock

Slimlock Astec face parte din gama de feronerii pentru uşi batante, pivotante din sticlă b.510 Astec, este disponibilă în trei variante de dimensiuni  ( cu înălţimea de 300mm, 450mm sau 600mm ) iar sistemul de prindere pe sticlă este patentat.

Ca orice produs Astec, este confecţionată folosind doar oţel inoxidabil de înaltă calitate, pentru uşile în două canate există şi contrabroască iar sistemele de prindere sunt complet invizibile.

www.astec-design.de