Meniu principal

Revista BIZ: Birouri mai bune, angajați mai performanți

biz_Cezar_Gamulescu_Ceo_forFITOUT

Revista presei

Interviu Cezar Gămulescu, Managing Partner forFITOUT. Revista BIZ, 26 noiembrie 2018

„Spațiile de birouri eficiente încurajează angajații să utilizeze zone diferite pentru nevoi diferite. Scopul strategiei la locul de muncă este de a echilibra un amestec de spații de focalizare, de a le împărți în spații sociale și spații de lucru în echipă.
Mobilierul de birou de astăzi încorporează confortul unor scaune și canapele de casă, corpuri de iluminat cu lumină naturală, caldă, țesături elegante și plante pentru decor. Nu este o coincidentă faptul că mobilierul modern, din spațiile de birouri, pare să fie făcut pentru casă. Furnizorii de mobilier pentru birou intră pe piața mobilierului pentru locuințe și viceversa.

Spațiile noi de birouri adaugă valoare în moduri în care nu au fost măsurate sau apreciate anterior, influențând pozitiv angajamentul și viața angajaților.

Cum a evoluat forFITOUT și ce estimări aveți pentru rezultatele financiare la finalul lui 2018?

Comparativ cu anul trecut, trebuie să menționez că am înregistrat o creștere de 20%. Îmi doresc să menținem ritmul de creștere și estimez că închidem anul 2018 cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro”, spune Cezar Gămulescu, Managing Partner forFITOUT. În ultimii 6 ani de prezența pe piața de office design din România și din străinătate, am avut o evoluție notabilă, am crescut frumos, într-un ritm alert.”

 

Pentru a citi interviul complet, click aici