Meniu principal

Bilanţ la Geze România

feronerie-geze

Anul financiar pentru companiile germane începe pe 1 iulie şi se termină pe 30 iunie anul următor ( nu coincide cu anul calendaristic, ca în România). Acestă este motivul pentru care declaraţiile şi comunicatele privind performanţele financiare şi comerciale ale multinaţionalelor germane se transmit în luna iulie.

Şi, cum Geze România este o subsidiară germană, zilele acestea a transmis comunicatul anual (poate fi citit integral aici ), comunicat din care prezentăm doar o parte din declaraţia Dl. Vlad Stanislav, Managing Director Geze România:

„O tendință pozitivă remarcată în cursul acestui an a fost creșterea complexității produselor solicitate, la standardele aplicate în Uniunea Europeană. Astfel că, sistemele special dezvoltate pentru a satisface conceptele de siguranță la incendiu, asigurarea căilor de evacuare, barrier-free building și design contemporan au avut o pondere în creștere în volumul total al vânzărilor. Volumul cel mai mare a fost generat de ușile automate, de aproximativ 50% din totalul vânzărilor, urmat de amortizoare cu o pondere de 22%, iar diferența o reprezintă sistemele pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți, sistemele manuale pentru uși glisante și feroneriile pentru construcții din sticlă.”

gezeb1

Comunicatul oferă destul de multe informaţii care, corelate cu ceea ce avem ca rezultat din monitorizările directe „Despre uşi”, evidenţiază două lucruri importante:

– Geze România este lider detaşat pe piaţa uşilor glisante automate din România, în anul fiscal 2013-2014 fiind instalate peste 800 de uşi glisante automate
– amortizoarele Geze sunt pe locul întâi ca cifră de vânzări, depăşind competitorii direcţi Dorma sau, mai nou venita în piaţa românească,  ASSA ABLOY

Iar ca informaţie de data recentă, Geze România va furniza uşile automate şi amortizoarele pentru uşile de  la Vulcan Retail Park ( un nou centru comercial situat pe Sos. Trafic Greu din Bucureşti şi  care va fi finalizat în câteva luni ).

vulcan retail park
Sursa foto: Optim Project Management