Meniu principal

BETAROM: de la depozit la centru logistic

betarom_centru_logistic

BETAROM SRL, Iaşi

Povestea Betarom a început acum 25 de ani, când un antreprenor român din capitala Moldovei a pus bazele unei firme, susţinută pe atunci doar de 4 angajaţi. Condusă sub legea schimbării
„Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei. Peter Arnold”,
acum în 2017, Betarom are peste 40 de angajaţi care alimentează două branduri de succes printre care şi Depozit de uşi – sursa distribuitorilor.
Depozit de uşi a devenit un centru logistic orientat spre viitor şi dedicat atât marilor distribuitori, cât şi micilor debutanţi care îndrăznesc să aspire la mai mult. Având o experienţă de peste 13 ani în domeniul uşilor, perioadă în care şi-au demonstrat valoarea şi au câştigat încrederea marilor producători străini, cum ar fi Dierre din Italia şi Solodoor din Cehia, Depozit de uşi s-a transformat într-un stâlp stabil de sprijin pentru distribuitorii din întreaga ţară, acţionând ca un liant între producători şi revânzători. Ca tip de distribuitor, acest centru se adresează atât magazinelor de uşi ( de interior, garaj, industriale, intrare în apartament/casă ) cât şi revânzatorilor de tâmplărie, DIY-urilor ş.a.
Cu o cifră de afaceri de 4 milioane de euro ( în 2016 au avut o creştere de 40% a cifrei de afaceri, faţă de anul 2015, ţintând la 6 milioane de euro în 2017 ), aceştia au capacitatea de a oferi stabilitate şi continuitate pentru oricine doreşte să îi folosească resursele.
betarom_centru_logistic_depozit_usi.
Mai mult decât atât, acest centru logistic oferă toate „armele” necesare pentru ca oricine să poată deveni un distribuitor lipsit de stresul rulajului, transporturilor şi disponibilităţii produselor în stoc.
În afară de beneficiile mai sus menţionate – eficienţă, transport şi stoc bine organizat – echipa din spatele acestui nume, oferă şi consultanţă, costuri minime, oferte personalizate cât şi posibilitatea de a achiziţiona uşi cu dimensiuni atipice şi cu ajustările dorite de cumpărătorul final.
Deşi aşteptările în privința esteticii birourilor sunt minime în acest domeniu, orice vizitator sau client este surprins să descopere o echipă tânără, primitoare şi energică, care îşi petrece cele 8 ore într-un spaţiu open space, în care şi cei câţiva pereţi existenţi sunt deschişi prin nişte geamuri uriaşe, care nu fac decât să îţi ofere senzaţia de libertate nelimitată. Modul în care spaţiul de muncă este organizat spune multe despre această firmă şi echipă, iar faptul că nu se opun schimbării ci mai degrabă o caută şi o acceptă, nu fac decât să demonstreze faptul că ei întotdeauna vor găsi o soluţie pentru oricine şi orice!

Detalii şi informaţii suplimentare despre BETAROM pe www.depozitdeusi.ro