Meniu principal

Bertolotto Porte: schimbarea numelui şi dublarea capitalului social

bertolotto_porte

Oficialii italieni de la Bertolotto Porte au anunţat schimbarea numelui companiei din Bertolotto Porte S.p.A. în Bertolotto S.p. A., noua companiei devenind proprietara brandului Bertolotto Porte.
Odată cu acesta modificare importantă a structurii corporative s-a luat şi decizia dublării capitalului social la 2 milioane de euro şi au fost anunţate investiţiile din  perioada următoare.
Astfel, după achiziţia din acest an a unui teren de 42.000 mp, Claudio Bertolotto, CEO companiei, a anunţat planul de extindere a fabricii cu 20.000 mp în următorii 6 ani, primii 5.000 de mp urmând să fie finalizaţi în toamna acestui an.

Despre Bertolotto Porte
Compania a fost înfiinţată în 1988 şi a avut o dezvoltare foarte rapidă astăzi fiind printre cele mai puternice firme italiene din domeniu producţiei de uşi rezidenţiale.
Capacitatea de producţie anuală este de 250.000 de uşi ( o medie de 1.000 de uşi/zi ) iar vânzările acoperă atât piaţa italiană cât şi cea internaţională iar portofoliul de uşi din oferta curentă este impresionant: 16 colecţii cu peste 38.000 de modele de uşi, din 35 de esenţe din lemn şi având 78 de culori.

 

www.bertolotto.com