Meniu principal

BENE, un brand cu ştaif

usi-interior-bene

Pe o piaţă a compartimentărilor de birouri în care se fac extrem de multe compromisuri şi unde calitatea nu este nici pe departe cel mai important criteriu, produsele promovate de subsidiara locală a cunoscutului brand austriac Bene pot fi considerate un reper serios în ceea ce priveste calitatea, eleganţa şi designul modern.
bene logo Este adevărat, acest lucru presupune un alt preţ însă diferenţele sunt evidente: sticlă de cea mai bună calitate, feronerii premium şi un montaj cu adevărat profesional.
bene_1

Deocamdată piaţa din România este destul de restrânsă ( se reduce la câteva sedii de bănci, reprezentanţe străine şi câteva firme autohtone ) însă probabil, după etapa actuală în care se caută şi se montează doar „ceea ce este mai ieftin”, se va ajunge măcar la o normalitate în ceea ce priveşte calitatea.
Până atunci stăm şi ne întrebăm dacă mulţi dintre marii oameni de afaceri sau directori de multinaţionale din România ştiu că uşile şi compartimentările luxoaselor lor birouri au feronerii de cea mai proastă calitate, de multe ori similară cu cea a plăcintăriilor de cartier … şi nu exagerăm deloc când afirmăm acest lucru.

Revenind la Bene, prezentăm o parte dintre tipurile de compartimentări şi uşile aferente

şi câteva modele de uşi glisante

Două dintre proiectele realizate de Bene România sunt prezentate pe site-ul Ama Design ( Arh. Anda Manu ) –  ING Bank şi Tucă Zbârcea & Asociaţii iar ca lucrare mai recentă este amenajarea unor birouri Raiffeisen din P-ţa Charles de Gaulle.
În Bucureşti, compartimentările Bene pot fi văzute direct în showroom-ul din strada Armand Călinescu nr.26.