Meniu principal

Bariere la uşi pentru protecţia casei împotriva inundaţiilor

dameasy_protectie _inundatie

Conform celor mai recente studii, riscul de inundații va crește considerabil în următorii ani pe teritoriul întregii Europe, în special în partea centrală și vestică, însă nici partea estică nu va fi ocolită, aceste fenomene fiind deja frecvente şi în România.

În combinaţie cu defrişările masive sau cu lipsă unor sisteme de evacuare sau drenaj a apei, inundaţiile afectează deja grav comunităţile, multe case deteriorându-se în urma pătrunderii apei în interiorul lor.
În afară de pagubele materiale substanţiale, de multe ori, este pusă în pericol şi integritatea fizică a persoanelor sunt surprinse în interiorul caselor.

Companie irlandeză Dameasy Flood Barrier a venit cu o soluţie extrem de simplă prin care protejează intrările în case, construind practic adevărate bariere în golurile de uşă pentru a împiedica intrarea apei.

Soluţie constă în montarea unor panouri de protecţie cu garnituri pneumatice care se montează rapid şi extrem de uşor, fără scule sau ustensile speciale. În doar câteva minute, un astfel de sistem poate fi montat în dreptul uşilor, garniturile pneumatice etanşând perfect golul chiar şi în condiţiile în care părţile laterale sau pardoseală nu sunt perfect plane. protectie_usa_intrare

Construcţia modulară a acestor sisteme permite instalarea acestora şi în dreptul usilor de garaj sau a vitrinelor de magazine.
protectie_usa_garaj

Aceste bariere de protecţie se pot comanda prin internet, direct de pe site-ul companiei ( click aici ), preţul unui sistem pornind de la 415 £.
Modul de instalare şi avantajele folosirii unui sistem Dameasy® Flood Barrier sunt prezentate succint în filmul de mai jos.

www.dameasyfloodbarriers.com