Meniu principal

Bârfe din piaţă

barfe

De câteva zile circulă prin piaţă informaţia că unul dintre cele mai noi centre comerciale începe să se taseze îngrijorător de mult, fiind deja afectate vitrinele şi o parte din compartimentările interioare.
Este posibil să fie doar un zvon lansat de concurenţa „invidioasă” cum, la fel de posibil, este să fie o situaţie reală …

Apare astfel o întrebare normală şi firească: ne putem baza pe profesionalismul şi seriozitatea instituţiilor statului, în speţă, Inspectoratul de Stat în Construcţii ?
Pe mass-media nu avem cum să ne bazam în astfel de cazuri; centrele comerciale au bugete generoase pentru promovare şi nici un trust mass-media nu-şi permite să piardă banii din publicitate.

Suntem protejaţi în astfel de situaţii? Avem garanţia că în astfel de clădiri siguranţa  persoanelor nu este pusă în pericol?

inspect_constructii

Sunt întrebări legitime, mai ales că se vorbeşte foarte puţin despre „compromisurile” pe care le fac unii dezvoltatori sau constructori pentru a se încadra în bugetele proiectelor.

Cât despre calitatea noilor clădiri rezidenţiale, realizatorii emisiunii „România te iubesc ” au difuzat, la sfârsitul anului trecut, un reportaj mai mult decât edificator.

Construcţiile noi, o adevărată loterie în România.
Vedete şi oameni obişnuiţi s-au trezit cu case care se prăbuşesc singure

romania-te-iubesc-echipa-PRO-TV