Meniu principal

Bară antipanică ISEO, cu protecţie antibacteriană AntiGerm – prezentare produs

iseo_antigerm

AntiGerm este un tratament antibacterian permanent și perfect sigur implementat de ISEO în producția gamei de sisteme antipanică.

Tratamentul se bazează pe eliberarea constantă si lentă a ionilor de argint ce pătrund în organismul microbian pentru a preveni reproducerea, prin atacarea ADN-ului și în final inhibarea respirației celulare. 
În câteva minute, ionii de argint pot distruge mai mult de 650 de specii de bacterii ca Legionella, Salmonella și MRSA iar datorită unei acțiuni continue de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână nivelul de bacterii se reduce cu 99%!

AntiGerm este o marcă comercială înregistrată și certificată, utilizată exclusiv de ISEO pe piața mondială pentru segmentul de sistemelor antipanică!

bimbo_maniglia_contrastato_iseo
Testata-Antigerm_en_iseo

Acordând o atenție deosebită siguranței, specialiștii de la ISEO a decis să adauge aceast tratament AntiGerm la barele antipanică care sunt utilizate în mediile publice și în toate acele locuri în care igiena este o cerință obligatorie: spitale, clinici, case de tratament, în centrele de îngrijire ale copilului și grădinițe. Prin urmare, funcția de panică este îmbogățită cu protecție antibacteriană, a cărei performanță este certificată de Universitatea din Padova, Departamentul de Medicină Moleculară.

Acțiunea antibacteriană este permanentă și nu necesită o întreținere specială. Eliberarea constantă a ionilor de argint asigură o eficiență maximă pe toată durata de viață a produsului, chiar și în cazul unor zgârieturi de suprafață.

Mai mult, se poate înlocui o bară antipanică deja montată cu o bară antipanică Iseo având acoperire AntiGerm; datorită noilor plăci de prindere (click aici) se poate schimba cu ușurință majoritatea modelelor mai vechi chiar și cele care nu sunt produse de ISEO.

Film prezentare ISEO AntiGerm ( lb. engleză )

 

Descarcă documentaţie:Catalog prezentare bară antipanică ISEO AntiGerm / Certificat ISEO AntiGerm
Detalii suplimentare:ISEO Marketing & Distribution: www.iseoromania.ro, office@iseoromania.ro,
Showroom: Str. Mihai Eminescu, nr.83, sector 2 – tel: 031 730 94 40, 0769 69 42 69
Depozit: Str. Constantin Titel Petrescu, nr.2-4, sector 6 – tel: 021 499 17 79, 0770 54 36 45