Meniu principal

Bara antipanică CISA Polaris – prezentare produs

 

cisa_polaris_prezentare

Sistem de iluminare de urgență cu LED-uri pentru mânere anti-panică

De multe ori poate fi dificilă găsirea ieșirii de urgență într-o clădire în care din, din cauza fumului vizibilitatea este scăzută.

exit_cisaCISA Polaris este noul model de bară antipanică de la CISA dotata cu un sistem cu LED-uri care poate fi combinat cu mânerele CISA eFAST și FAST touch și care se poate  fi conecta la o baterie electrică. De asemenea se poate conecta la o alarmă de fum sau la un sistem de detectare și poate fi activat atunci când cade curentul, facilitând ieșirea din spațiile întunecate sau unde luminozitatea este obstrucționată de fum.

Pentru utilizatorii finali
Cu CISA Polaris, ieșirile de urgență sunt rapide și ușor de găsit datorită luminile de pe bara orizontală. Luminile ajută de asemenea la identificarea căilor de evacuare într-o zonă plină de fum mediu. Utilizatorii pot vedea de la o distanță semnul că ușă se poate deschide si că LED-urile sunt amplasate pe bară.

Pentru montatori
Instalarea este foarte ușoară: se gliseaza bara și se introduce banda LED care este pre-instalată pe suportul său special. Se înlocuiește bara existentă cu bara din kit tăiată la lungimea dorită. Apoi se conecteaza sistemul la sursa de alimentare prevăzută cu baterii.

♦ Pentru designeri și arhitecți
CISA Polaris este montată în interiorul dispozitivului de ieșire anti-panică și nu modifică aspectul ușii. CISA Polaris este disponibil în mai multe finisaje.

Finisaje disponibilecisa_polaris_finisaje

cisa_polaris_detaliu_2
cisa_polaris_detaliu_1
De asemenea, se poate utiliza această soluție și ca un semnalizator al unei ieșiri simple sau a unei ieșiri dintr-un spațiu cu lumină slabă, cum ar fi în cazul coridoarele de ieșire de urgență. În acestă variantă, sistemul CISA POLARIS se conectează la o sursa de alimentare și se configurează dispozitivul pentru a fi pornit cu un întrerupător.


cisa_logo_small

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Reprezentant CISA din România – Carmen Pănescu
carmenpanescu.ro@gmail.com, mobil 0754 228 344

coperta_catalog_cisa_polaris
Catalog CISA Polaris

instructiuni_cisa_polaris
Instrucţiuni montaj