Meniu principal

Balamaua hidraulică ca alternativă la amortizorul clasic de pardoseală

balama_hidraulica_siso_simax

O uşă clasică din sticlă frameless ( fără ramă ) este echipată în mod tradiţional cu un amortizor de pardoseală, acesta având un rol important de „control” al închiderii sau deschiderii în siguranţă a uşi, de blocare la 90° sau de revenire la poziţia „zero” a foii de uşă. 
Însă există foarte multe situaţii în care amortizorul de pardoseală nu poate fi montat: nu există spaţiu în podea pentru a „îngropa cutia amortizorului”, în zona respectivă există conductele unei instalaţii de încălzire în pardoseală sau beneficiarul nu doreşte, din diferite motive, o intervenţie asupra pardoselii.

balama_cu_amortizor
sursa foto: T Concepts

În aceste condiţii, ca alternativă există varianta utilizării unei balamale hidraulice care poate îndeplini într-o foarte mare măsura funcţiile unui amortizor clasic de pardoseală, în special în cazul uşilor de interior.
Montată direct pe pardoseală şi având o amprentă mult mai mică, balamaua hidraulica pot înlocui cu succes amortizoarele clasice, constituindu-se ca o alternativă viabilă atât din punct de vedere al functionalităţii, dar şi al design-ului sau al costurilor de achiziţie şi montaj.

Simax Automatic are în oferta generală de feronerii pentru uşile din sticlă gama completă de balamale hidraulice Jump de la Siso ( Danemarca ), cele 3 modele disponibile fiind recomandate pentru uşi din sticlă având greutatea de 80kg, 100kg sau 150kg.
Certificate conform standardului european EN 1154 şi însotite de instrucţiunile de montaj, balamalele hidraulice Jump sunt în stocul curent de produse, livrarea efectuându-se direct din depozitul din Bucureşti sau prin curier, oriunde în România. 

Detalii tehnice, informatii suplimentare si comenzi:
Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro
tel 021 313 23 00, 021 313 23 08