Balamaua ascunsă Eclipse 2.0

balama-eclipse-agb

AGB investeşte permanent în articole şi soluţii noi de feronerie, pentru a se adapta continuu cerinţelor fiecăreia dintre pieţele în care activează. Cum la uşile de interior se folosesc din ce în ce mai mult balamalele ascunse iar concurenţa este destul de puternică pe acest segment, italienii de la AGB au venit o nouă varianta a balamalei Eclipse, Eclipse 2.0.
Know-how-ul 100%  italian,  contactul continuu cu producătorii de tâmplărie, mulţumită prezenţei  constante pe piaţă a reprezentanţilor AGB, dar şi studiile şi testele efectuate in laboratoarele proprii au făcut posibilă realizarea unei asemenea balamale.

eclise

Eclipse 2.0 a fost gândită în special pentru producătorii ce montează pervaze telescopice. Datorită adâncimii părţii încastrabile în toc de numai 20 mm, se evită  frezarea suplimentară a pervazului atunci când se frezează locaşul în toc, uşurându-se astfel montajul uşilor.
eclipse_detaliu

O soluţie inteligentă care permite tâmplarului să economisească timp. Instalarea este simplificată şi mulţumită numărului mare de reglări care se pot face balamalei. Ultima venită in familia balamalelor ascunse AGB, Eclipse 2.0 moşteneşte de la Eclipse reglajele pe toate cele 3 axe. Este suficientă  o cheie hexagonală şi o şurubelniţă pentru a regla balamaua în plan orizontal, vertical şi în adâncime. Sistemul de blocare asigură o rezistenţă în timp a reglajelor, nemaintâlnită până acum: şuruburile “îngheaţă ” fixarea  părţii fixe şi părţii mobile a balamalei. Capacele au atât rol funcțional, ascunzând şuruburile de reglaj, cât şi rol decorativ, asigurând un design deosebit chiar şi atunci când uşa este deschisă.

Reglaje
• în adâncime  ± 1 mm
• vertical ± 2 mm
• orizontal ± 1,5 mm

Balamaua permite o mişcare de deschidere de până la 180°.
Eclipse 2.0 este o balama inteligentă de ultimă generație, care prin numeroasele sale caracteristici tehnice şi funcționale, răspunde celor mai exigente solicitări ale tâmplarilor. Această balama este reversibilă: frezarea simetrică permite să se aleagă sensul deschiderii uşii direct în şantier.
Beneficiile pentru managementul logistic sunt evidente: stocul din magazie poate fi înjumătăţit, iar timpul de instalare în şantier poate fi redus considerabil.

Informaţii şi detalii suplimentare se pot afla accesând site-ul www.agb.it sau la
reprezentant România – Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
dealeri locali: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov sau EXTRUPLAST LOGISTIC SRL / FENSTERMARKT SRL – Bucureşti