Meniu principal

Balamaua ascunsă cu autoînchidere Eclipse Self de la AGB

balamaua_Eclipse_Self_AGB

Eclipse Self, balamaua ascunsa cu autoînchidere, ideală pentru a fi montată la uşile camerelor de hotel

Balamaua are încorporat un sistem reglabil pentru închiderea uşii, patentat, care controlează atât forţa de închidere cât şi viteza de rotație a foii de ușă. preluând funcţia amortizorului clasic care se montează în partea superioară.
Dispozitivul este reglabil și asigură o mișcare excelentă a foii de uşă iar datorită faptului că întreg sistemul este ascuns în interior uşii, designul ușii nu este deloc afectat.

Setul de balamele Eclipse Self pentru o uşă este compus dintr-o balama care are dispozitivul de autoînchidere încorporat ( aceasta se montează sus ) și o balama standard ( fără dispozitiv de autoînchidere ) care se montează jos. Utilizarea unei a treia balamale fără dispozitiv este opțională şi este condiţionată de greutatea sau de structura internă a uşii.

performante_balama_eclipse_self

Balamaua cu sistem de autoînchidere inclus
Dispozitivul hidraulic asigură închiderea ușii, existând un control singur al rotației foii de uşă. Datorită posibilităţii reglajului foarte fin, ușa se va închide întotdeauna într-un mod optim, fără să fie trântită.

balama_Eclipse_Self_detaliu

Balamaua standard
Se montează în partea de jos, având doar funcţia de balama, asigură alinierea corectă a foii de uşă şi susţine o mare parte din greutatea acesteia.

Caracteristici:
Balamaua se montază pe uşi batante de interior din lemn, cu o greutate de maxim 100 kg. Poate fi reglată pe toate cele 3 axe, forţa de închidere este EN 4 iar unghiul maxim de deschidere este de 125°.
Pentru intervalul 0°-12° ( ultima fază a închiderii uşii ) este posibil si reglajul mai fin al vitezei de închidere.
caracteristici_balama_eclipse_self_agb

 

Montaj şi reglaj balama Eclipse Self

 

AGB ( Giacomo Albano Spa ) – Reprezentant România
Dana Comşa – 0743 228 344, comsadana@gmail.com