Meniu principal

BABY I’M HOME! – uşi de intrare QFORT

qfort-securo

Uşile QFORT din gama uşilor de intrare BABY I’M HOME! garantează siguranţa şi linistea căminului dumneavoastră.

În oferta QFORT sunt disponibile două modele: SECURO 1, cu închiderea clasică cu cheie si SECURO 2 cu închidere magnetică automată.
Zăvoarele sunt acţionate la închiderea uşii, în mod automat. Din interior deschiderea se realizează prin simpla apăsare a mânerului, în schimb, din exterior, se poate deschide doar cu cheia. Zăvoarele basculante tip DUO cioc de papagal sunt compuse din doua elemente, unul de dimensiuni mai mari care garantează siguranţa şi unul mai mic care are rolul de a asigura închiderea ermetică a uşii.
Opţional, uşa poate fi prevăzută cu un comutator zi/noapte care permite anularea pe timpul zilei a închiderii automate. În acest fel, uşa va putea fi deschisă atât de la interior, cât si de la exterior, doar prin împingere sau tragere.
qfort_usi_intrare

Uşile de intrare SECURO 1 si SECURO 2 sunt prevăzute standard cu un cilindru cu 3 chei.
Versiunile de feronerie SECURO 1+ si SECURO 2+ sunt dotate cu cilindru de siguranţă, cu protecţie anti-găurire şi au şi o funcţie de urgenţă. Uşa poate fi închisă şi deschisă din exterior chiar şi atunci când la interior este o cheie introdusă în cilindru. Acesti cilindrii au în standard 5 chei, care beneficiază de un sistem brevetat antimultiplicare. Cheile suplimentare pot fi comandate doar la producătorul cilindrilor, în baza codului unic scris pe cartela de sigurantă, care este livrată împreună cu uşa.
qfort_amprenta

Uşile de intrare SECURO 2 pot fi deasemenea dotate cu sisteme electronice moderne de acces, cum ar fi amprentă digitală sau tastatură.
Avantajul îl constituie faptul că se poate intra în casă fără a mai fi necesară utilizarea cheii, în eventualitatea în care aceasta se pierde sau este uitată în interiorul locuinţei; în plus, se pot memora până la 99 de amprente/coduri de acces.

Siguranţa anti-efracţie, rezistenţa optimă şi linistea conferită nu sunt singurele calităţi ale uşilor QFORT, acestea beneficiind totodată de un stil unic şi avangardist.
Noile modele de paneluri, moderne si originale, disponibile în versiune clasică sau modernă, sunt destinate să satisfacă orice exigenţă arhitecturală şi de design.
Dacă la toate aceste cerinte prioritare se adaugă şi cea estetică, soluţia de ultimă generaţie propusă de QFORT este sistemul avansat şi elegant de uşi cu cercevea ascunsă iar placarea cu aluminiu, reprezintă este soluţia optimă, capabilă să satisfacă şi cele mai înalte pretenţii.

www.qfort.ro