Meniu principal

Automatizările pentru porţi: la ce sunt bune, cum ne ajută şi cum le alegem

Prezentare Aluterm Group:

Siguranţa sporită, fiabilitate şi nu în ultimul rând confort! Toate acestea sunt caracteristici oferite de soluţiile noastre pentru automatizări porţi.
Descoperă cum îţi poti simplifica ziua şi cum îţi alegi motorul pentru automatizări porţi potrivit pentru tine!

Securitatea
Securitatea este unul dintre principalele motive pentru care clienţii noştri decid să instaleze porţi automate. Motorul unei automatizări de porţi permite controlul total al porţii dar şi interacţiunea cu diferite accesorii precum sirene, camere video, lămpi de semnalizare, fotocelule şi senzori.
Astfel, atunci când poarta se deschide, în cazul zonelor industriale, un semnal luminos împreună cu unul audio pot atenţiona oamenii din jur. De asemenea senzorii permit o scanare completă a spaţiului din jurul porţii pentru ca poarta să nu lovească obiecte sau persoane.
În cazul zonelor rezidenţiale, camere video pot fi montate lângă poartă si setate să filmeze de fiecare dată când poarta se deschide.
Înainte de fiecare mişcare, panoul de comandă va efectua o scanare rapidă a spatiului din aria porţii pentru a detecta eventualele obstacole precum obiecte, persoane sau maşini. În cazul unui obstacol, poarta se blochează sau se retrage.
porti_automate_securitate

Astfel, persoanele din jurul porţii şi obiectele de valoare sunt mereu în siguranţă. Poţi pleca linistit de acasă ştiind că poarta se închide în mod automat în spatele tău şi că motorul funcţionează şi ca un lacăt pentru poartă iar aceasta nu poate fi deschisă de persoanele străine! Astfel, poarta automată devine astfel prima măsura de securitate a proprietăţii tale.

 

Confort
Majoritatea porţilor din ziua de azi sunt porţi batante sau porţi glisante din fier, având o greutate mare.
Deschiderea şi închiderea acestora este o treabă grea şi de multe ori poarta nu este închisă complet, lăsând spaţiu pentru vizitatori nepoftiţi dar şi pentru animalul de companie care doreşte să iasă în stradă.
porti_automate_confort

Instalarea unei automatizări pentru porţi îţi permite să eviţi acele momente când afară plouă iar tu trebuie să ieşi din masină şi să mişti poarta manual, acum, tot ce trebuie să faci este să apeşi pe un buton iar poarta se va mişca pentru tine.
De asemenea, se va închide în spatele tău, aşa că, vei avea mereu siguranţa că nu ai uitat-o deschisă.
O mare parte dintre soluţiile noastre pentru automatizări porţi funcţionează şi în cazul penelor de curent. Cu alimentare la 24 V motoarele funcţionează pe baterii sau cu panouri solare, astfel, siguranţa şi confortul tău şi al familiei tale sunt garantate indiferent de situaţie.
Pentru fiecare poartă pot fi cumparate mai multe seturi de telecomenzi, toate de mărimea unui breloc, astfel, fiecare membru al familiei tale se poate folosi de poartă, chiar şi cei mici! Şi, datorită panoului de comandă care scanează împrejurimile, în eventualitatea în care cineva porneşte din greşeală poarta, aceasta nu va lovi pe nimeni si nimic.

 

Gama de automatizări porţi prezentă în portofoliul Aluterm Group este distribuită prin Came si Siatec.
www.cameromania.com