Meniu principal

Automatizare G-U la cea mai nouă staţie Rompetrol

rompetrol-usi-automate

Deschisă săptămana trecută pe Şos. Viilor din Bucureşti, benzinaria este echipata uşi automate marca G-U. Stația are o suprafaţă totală de aproximativ 2.000 de metri pătrați, investiţia totală ridicându-se la 1,3 milioane USD.

rompetrol-viilor-1

„KMG International, prin intermediul companiei Rompetrol Downstream, a deschis astăzi o nouă staţie de alimentare cu carburanţi în Bucureşti, în şoseaua Viilor nr.67, iar până la finalul anului 2015 îşi propune să extindă reţeaua din România cu alte 11 staţii noi de alimentare. Investiţia totală se ridică la aproximativ 18 milioane USD.

“Deschiderea noilor stații Rompetrol se înscrie în strategia grupului KMG International de extindere a reţelei sale de distribuţie a carburanţilor pe piaţa locală şi regională… Accesul la resursele naturale vaste din Kazakhstan, desfăşurarea activităţilor de extracţie, transport şi rafinare în sistem integrat asigură calitatea produselor pe care le distribuim. Pe piaţa locală, principalele zone vizate de companie pentru dezvoltarea rețelei sunt nord-vest, sud-vest şi nord-est”, a declarat Senior Vice President KMG International, Azamat Zhangulov.

Sursa: Economica.net

rompetrol-viilor-2

Important – Odată cu publicarea acestui articol echipa „Despre uşi” demarează campania de monitorizare a uşilor glisante automate instalate la benzinăriile din Bucureşti; fiind un număr destul de mare de locaţii, campania se va desfăşura în perioada iulie – octombrie iar raportul final va fi publicat în luna decembrie.