Meniu principal

Atelierul de Uşi – Prezentare

www.atelieruldeusi.ro / facebook – Atelierul de Uşi

Date contact

SPIC Atelier Manufactura SRL
Adresa: Sat Pleaşa, comuna Bucov
Judeţ Prahova

Tel: 0723 133 985, 0344 257 868

Email: office@atelieruldeusi.ro

atelierul_de_usi_logo

„Respectul şi dragostea faţă de natură ne obligă ca fiecare bucăţică de lemn ce ne intră în atelier să fie prelucrată şi valorificată păstrând tradiţiile seculare ale acestei arte meşteşugăreşti.
Folosind masini-unelte cât mai simple posibil încercăm să ne bazăm pe pasiunea şi talentul meşterilor noştri care de nu mai puţin de 20 de ani reuşesc să satisfacă cerinţele şi celor mai exigenţi clienţi.
atelier_usi_sculeVă oferim o gamă variată de modele de uşi, din lemn masiv şi stratificat dar suntem mereu deschişi la modele personalizate acceptând cu plăcere orice provocare. Uşile noastre sunt făcute să reziste cel puţin pentru a fi văzute şi de strănepoţii dumneavoastră iar finisajele de excepţie împreună cu accesoriile de cea mai bună calitate o să vă demonstreze imediat că sunt produse premium care aduc luxul în casa dumneavoastră.”

Modele din portofoliul general Atelierul de Uşi
atelier_model_1atelier_model_2atelier_model_3
atelier_model_4atelier_model_5atelier_model_6

 

model_usi_atena
Model uşă de interior – Atena / Material – tei stratificat, brad sau stejar / Feronerie – balamale şi broască  AGB, mâner Verofer; zăvor sus şi jos, cheder de etanşare, pervaze plate , prag şi captuşeală din lemn masiv

Uşile se execută la comanda, pe orice dimensiune, nemaifiind necesară pregătirea sau modificarea golurilor de zid, fără costuri suplimentare faţă de dimensiunile standard.
Baza de producţie este în Pleaşa, judeţ Prahova, unde există propriile locuri de uscare a lemnului precum şi de stratificare, motiv pentru care garanţia este de 3 ani pentru toate produsele.
La cerere, se pot efectua măsurători şi montaj, de către echipe profesioniste, specializate în montajul uşilor de interior.

Lucrări de referinţă

Uşi de interior – din brad masiv, brad stratificat sau tei stratificat.
Foaia de uşă are 43 mm grosime, pervaze faţă/spate din lemn masiv având o lăţime de 60 mm, tocul este din lemn masiv de 100/120 mm, balamalele sunt AGB-Italia, broască îngropată AGB, mâner cu rozetă de la Verofer, cheder de etanşare, căptuşeală (extensia de toc, care îmbracă grosimea peretelui).
Tehnologie vopsire: Impregnant ADLER (pătrunde în lemn 4mm,  protejează împotriva focului, a insectelor lemnului şi a ciupercilor); Grundul ADLER (întăreşte fibra lemnului şi îi reglează absorbabilitatea); Lacul ADLER (conferă protecţie împotriva intemperiilor, ciupercilor şi insectelor, conferă aspect de lemn nobil, nu se exfoliază).
Uşi de exterior – din stejar stratificat sau pin stratificat.
Uşă de exterior din stejar stratificat: foaie de uşă de 68 mm grosime, balamale G-U 3 buc/foaie, sticlă geam termopan de 24 mm grosime, închidere multipunct( 5 puncte), butuc cu cheie, prag aluminiu cu picurător exterior, mâner Hoppe culoare maro, cheder etanşare.    Culoare se alege din paletarul nostru sau se va executa la comandă.
Tehnologie vopsire: Impregnant ADLER (pătrunde în lemn 4mm,  protejează împotriva: focului, a insectelor lemnului şi a ciupercilor); Grundul ADLER (întăreşte fibra lemnului şi îi reglează absorbabilitatea); Lacul ADLER cu protecţie UV (conferă protecţie împotriva intemperiilor, ciupercilor şi insectelor, conferă aspect de lemn nobil, nu se exfoliază.
Sistem închidere terasă din lemn, cu sticlă termopan şi balamale G-U
Uşă de garaj din lemn de brad cu balamale lucrate manual

 

Catalog cu oferta Atelierul de Uşi
pentru a descărca catalogul – click aici
catalog_atelier_usi

 

Informaţii şi detalii suplimentare pe www.atelieruldeusi.ro
Adresa: Sat Pleaşa, Comuna Bucov, jud. Prahova, Tel: 0723 133 985, 0344 257 868
e
mail: office@atelieruldeusi.ro