Meniu principal

Atelierul de Uşi: modele personalizate, cu dimensiuni la comandă

atelierul_de_usi

Atelierul de Uşi oferă celor interesaţi o gamă consistentă de modele de uşi din lemn masiv sau stratificat fiind, în acelaşi timp, în permanenţă deschişi la modele personalizate şi acceptând cu plăcere orice provocare din partea celor mai pretenţioşi clienţi.
Uşile sunt făcute să reziste cel puţin o generaţie iar finisajele de excepţie împreună cu feroneria de cea mai bună calitate sunt o dovadă a etichetei de produse premium, uşi care aduc luxul în orice spaţiu în care sunt montate.

În cazul proiectelor speciale dar şi în situaţiile care apar frecvent la renovarea clădirilor vechi sau vilelor interbelice, Atelierul de Uşi execută uşi la comandă, pe orice dimensiune, nefiind necesară pregătirea suplimentară sau modificarea golurilor de zid, fără a percepe costuri suplimentare faţă de uşile cu dimensiuni standard.

atelierul_de_usi_interior
O uşă de interior din lemn de tei stratificat produsă de Atelierul de Uşi are următoarele caracteristici şi dotări standard:
♦ foaia de uşă are o grosime de 43 mm
♦toc este din lemn masiv de 100/120 mm iar pervazele faţă/spate sunt din lemn masiv şi au o lăţime de 60 mm. Opţional, se poate adăuga căptuşeală (  extensia de toc care îmbracă grosimea peretelui )
♦ balamale şi broasca îngropată sunt marca AGB – Italia, mânerul cu rozeta este Verofer iar garnitura de etanşare este de culoare maro
♦ pentru tratarea lemnului finisaje se folosesc produsele ADLER ( impregnant, grund şi lac )

Detalii şi informaţii suplimentare
Reprezentant Ioana Gabriela Ivaşcu, mobil 0723 133 985, office@atelieruldeusi.ro
sat Pleaşa, nr. 288, comuna Bucov, Prahova
www.atelieruldeusi.ro
www.facebook.com/Atelierul-de-Usi