Meniu principal

ASSA ABLOY furnizează biletele inteligente pentru Cupa Mondială FIFA 2018

russsia_2018_ticket_assa_abloy

ASSA ABLOY prin firma americană HID Global ( membră a grupului ASSA ABLOY ) a fost desemnată „producătorul oficial al biletelor” pentru Cupa Mondială FIFA 2018, cel mai mare și cel mai important eveniment din lume, găzduit de Rusia şi care se va desfăsura în 11 oraşe, între 14 iunie și 15 iulie 2018.

Pentru cele 64 de meciuri ale Cupei Mondiale FIFA ™ se va utiliza un bilet inteligent care conține pe lângă identificarea prin radiofrecvență ( RFID ), mai multe elemente de de siguranţă pentru a preveni contrafacerile și falsificarea.
Chipul RFID este criptat şi conţine o semnatură digitală.

Bilete cu RFID sunt complet diferite de biletele tradiționale având cod de bare şi care pot fi ușor contrafăcute. RFID transmite identitatea unică a unui bilet și a titularului de bilete prin unde radio. Spre deosebire de cititoarele de coduri de bare, scanerele RFID citesc de la distanţă biletele, fără trecerea acestora printr-o fantă. Acest lucru, reduce mult timpul de procesare, permite accesul mult mai rapid în interior, eliminându-se aglomeraţia la punctele de acces în cazul unui flux mare de persoane.

 

ASSA ABLOY – HID Global
www.hidglobal.com