Meniu principal

Assa Abloy achiziționează compania americană Crossmatch

assa_abloy_ crossmatch_achizitie

ASSA ABLOY a achiziționat Crossmatch, un important furnizor de soluții de gestionare a identității biometrice și soluții de autentificare securizate.
„Crossmatch este o completare tehnologică strategică a ASSA ABLOY. Compania întărește gama noastră de produse în domeniul managementului identității biometrice. Achiziția Crossmatch va consolida poziția Grupului ca fiind unul dintre liderii în domeniul biometriei, și oferă, de asemenea, noi oportunități de creștere“, spune Nico Delvaux, Președinte și CEO al ASSA ABLOY.

„Achiziția Crossmatch va consolida capacitatea de HID Global pentru a oferi soluții de identitate biometrice inovatoare la nivel mondial“, spune Stefan Widing, vicepreședinte executiv și șef al Global Technologies unitate de afaceri HID Global ( membra ASSA ABLOY ).
„Prin integrarea Crossmatch în compania noastră, conducerea HID se va extinde în regiune și ne permite să ne îndeplinim obiectivul de a realiza elemente biometrice integrate în aplicațiile de autentificare securizate.“

Crossmatch a fost fondată în 1996. Compania are sediul în Palm Beach Gardens, Florida și are aproximativ 270 de angajați. Pentru 2018 sunt preconizate venituri de 125 de milioane de dolari SUA, echivalentul a aproximativ 106 milioane euro.

www.assaabloy.com