Meniu principal

Assa Abloy a preluat producătorul britanic de sisteme de etanșare Lorient

lorient_assa_abloy_dec_2018

Lorient, unul dintre cei mai importanti producători de sisteme de etanșare de înaltă performanță ușilor, cu sediul în Marea Britanie, a fost cumpărat de către Assa Abloy.
Această achizitie este foarte importantă pentru afacerile Assa Abloy datorită poziției solide a mărcii Lorient pe piața sistemelor protecție împotriva incendiilor din Marea Britanie. Produsele Lorient completează portofoliul de soluții de sigilare a ușilor și de protecție a degetelor oferite de Planet GDZ, o companie elvețiană de renume din acest domeniu, achiziționată de Assa Abloy la începutul acestui an.

„Sunt încântat să salut primirea companiei Lorient și a angajații săi în grupul Assa Abloy, care continuă astfel strategia de consolidare a poziției pe piețele mature prin produse și soluții complementare față de afacerea noastră de bază”, a declarat Nico Delvaux, Președinte și CEO al Assa Abloy.

Lorient a fost fondată în 1979 și are aproximativ 135 de angajați. Sediul central se află în Newton Abbot, Devon. Cifra de afaceri pentru 2018 este de așteptat să ajungă la aproximativ 19 milioane de lire sterline ( echivalentul a 21,13 milioane de euro ) iar jumătate din cifra de afaceri este generată în afara Marii Britanii și a UE.

www.assaabloy.com