Meniu principal

Art Wood – perfecţiunea pentru detaliu!

„Cele mai numeroase uși de la ArtWood poartă nume nobile, datorită stilurilor care le-au inspirat: Regency, Aristocrat, Elizabeth, Firenze etc. Domină stilul italienesc, clasic, artistic, ce înnobilează interioarele și creează o atmosferă inedită mai într-un apartament modern.
Pentru că ArtWood personalizează fiecare ușă, astfel încât să se potrivească atât interioarelor somptuoase și exclusiviste, cât și spațiilor moderne, tinerești.
Ușa de la intrare sau ușile camerelor sunt deopotrivă la fel de impunătoare, aproape inedite pentru interioarele din România.
Noutatea ArtWood ține de detaliile sculpturale, de intarsiile cu diferite esențe și de inserții. Fiecare ușă are o poveste dată de stilul ce a inspirat-o. Se realizează pe comandă și se personalizează pe baza sfaturilor profesioniste asigurate de echipa ArtWood.” – Magmob

artwood_1 artwood_2 artwood_3 artwood_4 artwood_5 artwood_6 artwood_7artwood_8 artwood_9 artwood_10

 

Detalii şi informaţii suplimentare la www.artwood.ro sau direct în standul 14-15, Pavilion C2, în cadrul Târgului BIFE SIM 2016 – Romexpo ( Bucureşti 14-18 septembrie ).