Meniu principal

App Bisecur: controlul ușilor cu un smartphone

App-Hormann

„Prin Hörmann BiSecur Gateway puteţi comanda comod, cu smartphone -ul sau cu tableta, sistemele de acţionare ale uşilor de garaj şi ale porţilor de intrare în curte, uşa de intrare în locuinţă dar şi alte dispozitive electrice, cum ar fi de exemplu, luminile. În plus, aplicaţia arată atât poziţia uşii de garaj şi a porţii de intrare în curte precum şi dacă uşa de intrare în locuinţă este încuiată sau nu …
maxresdefaultBiSecur Gateway se leagă printr-un cablu de reţea sau prin WLAN cu routerul dumneavoastră.
BiSecur-Hormann

BiSecur Gateway se leagă printr-un cablu de reţea sau prin WLAN cu routerul dumneavoastră. Configurarea aparatelor individuale cu receptoare radio Hörmann se face prin aplicaţia BiSecur a smartphone – ului sau tabletei. Pentru aceasta programul vă sprijină pas cu pas la setarea unuia sau a mai multor sisteme de acţionare, precum şi a altor aparate eventual conectate.

Combinaţi pur şi simplu mai multe funcţii individuale într-un scenariu. Astfel printr-o simplă apăsare de taste puteţi deschide sau închide simultan de ex. uşa de garaj şi poarta de intrare în curte, să comandaţi uşa de intrare în locuinţă împreună cu iluminarea exterioară sau să comandaţi, simultan, la două uşi de garaj cu sistem de acţionare SupraMatic, poziţia de aerisire. Scenariile puteţi să le creaţi individual pentru aplicaţia personală – exact după necesităţile dumneavoastră.”

Pentru informații și instrucțiuni de instalare mai detaliate, există un site web dedicat.

Sursă informaţii: Hörmann – App Bisecur