Meniu principal

Aniversarea Roto Elzett şi demararea cu succes a liniei de producţie pentru Roto Patio Alversa

roto_elzett

În luna septembrie a anului trecut, cei aproximativ 600 de angajaţi ai fabricii Roto din localitatea ungară Lövő au sărbătorit 20 de ani de la înfiinţare, rememorând încă o dată istoria de succes: producerea în cei 20 de ani de activitate a componentelor pentru 260 de milioane de ferestre şi uşi, suprafaţa de 15.000 m² pe care a început producţia în 1996 ajungând astăzi la peste 30.000 m².
O confirmare a nivelului tehnologic al fabricii şi al pregătirii profesionale a angajaţilor Roto Elzett este lansarea, la sfârşitul anului trecut, a liniei de producţie pentru componentele sistemului culisant în plan paralel şi batant-culisant, Roto Patio Alversa.

„Suntem mândri de faptul că am reuşit ca într-o perioadă scurtă de timp să dezvoltăm şi să punem în funcţiune o linie de montaj cu ajutorul căreia angajaţii noştri să elimine total erorile de montaj. Întreaga linie, care în acest moment include zece posturi de lucru, a fost echipată cu tehnologia cea mai modernă pentru o foarte atentă urmărire a calităţii“ a declarat directorul fabricii Ernő Kocsis.
Pentru implementarea şi realizarea producţiei efective a componentelor pentru Roto Patio Alversa, în fabrica din Lövő a fost alcătuită o echipă interdisciplinară.
În fiecare zi, inginerii implicaţi în procesul de producţie, precum şi angajaţii din domeniile achiziţiilor şi asigurarea calităţii discută cu specialiştii tehnici şi cu managerul de proiect pentru îmbunătăţirea şi accelerarea procesului.

fabrica_roto_elzett

„Suntem siguri că tocmai această colaborare strânsă a celor care activează în diverse departamente ale firmei este reţeta succesului nostru din Lovő “, subliniază Ernő Kocsis. „ De aceea trăim, înainte de toate, această componentă a culturii companiei, implicându-ne pentru a realiza cu succes un proiect atât de important cum este noua instalaţie de montaj şi împachetare pentru Roto Patio Alversa. Roto Lövő este fabrica în care cei implicaţi lucrează împreună cu multă pasiune şi cu un scop bine definit. Ne dorim să fim cea mai modernă, sigură şi eficientă unitate de producţie de feronerie din Europa. Şi părerea mea este că în fiecare zi facem câte un pas către împlinirea acestui deziderat. Competenţa forţei de muncă de aici, din Lövő, precum şi capacitatea fabricii au crescut enorm prin investiţiile pentru montajul sistemului Roto Patio Alversa“, remarcă cu satisfacţie Ernő Kocsis.
linie_productie_roto_patio_alversa

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro