Meniu principal

Amortizoarele pentru uşi marca G-U, soluţia perfectă pentru cele mai exigente proiecte

amortizoare_gu_gama_completa_2018

Produsele GU – un angajamentul față de tradiție prin stabilirea celor mai înalte standarde de design și calitate.

G-U, un grup corporativ german cu o tradiție de peste 100 de ani, a proiectat şi produs feronerii şi sisteme pentru deschiderea, închiderea sau blocarea ferestrelor şi uşilor, răspunzând cerinţelor pieţii şi impunând în permanenţă noi standarde de calitate şi noi tendinţe de dezvoltare.

Amortizorul pentru uşi nu mai este de mult timp doar un accesoriu care ajută la închiderea unei uşi.
Multitudinea de tipuri de uşi, combinaţiile care pot apare datorită diversităţii lor, tipurile de clădiri în care sunt montate aceste uşi reprezintă factori determinanţi în alegerea corectă a amortizoarelor. 
Pe lângă protecţia la foc, siguranţa, accesibilitatea sau control accesul, cerinţele de design şi confortul joacă un rol deosebit de important.

Fiind unul dintre cei mai importanţi producători de amortizoare din lume, G-U are în portofoliul său o gamă variată de amortizoare care se montează pe uşi sau în pardoseală precum şi soluţii speciale pentru sisteme de blocare pentru uşi cu unul şi două canaturi sau pentru conceptele de constructii mai sofisticate.amortizoare_gama_gu_detaliu

Pe lângă siguranţa şi fiabilitate în funcţionare, amortizoarele pentru uşi de la G-U se caracterizează şi printr-un design deosebit. Procesul de închidere este controlat hidraulic iar forţa şi viteza de închidere se reglează în funcţie de lăţimea şi greutatea foii de uşă.

G-U produce şi oferă celor interesaţi toate tipurile de amortizoare începând de la cele clasice cu braţ şi cele cu şină sau care se montează în pardoseală şi terminând cu cele mai noi variante din gama amortizoarelor îngropate în profilul de sus al foii de uşă sau încastrate în profilul lateral.

Toate modelele de amortizoare G-U precum şi documentaţia tehnică sunt disponibile pe pagina specială, click aici.

 

G-U Ferrom România, www.g-u.ro,  office@g-u.ro, telefon 031 402 56 55