Meniu principal

Aluterm: Soluţia Tormed pentru uşi de spital

aluterm-tormed

În România încă se mai folosesc pentru modernizarea sau construcţia de spitale soluţii nepotrivite, soluţii care nu corespund standardelor europene, care nu rezistă condiţiilor din spital şi care nu oferă siguranţă şi confort pacienţilor sau cadrelor medicale. Aluterm Group şi implicit diviziile acestei companii au ca scop  participarea activă la construcţia de spaţii pentru viaţă.
tormed
Urmărind atingerea acestui obiectiv, Aluterm a demarat în urmă cu câţiva ani, în cadrul diviziei Siatec programul 
TORMED® dedicat soluţiilor tehnice pentru un spaţiu medical funcţional, de calitate, un real spaţiu pentru viaţă. Siatec aduce în discuţie aceste aspecte şi propune soluţii concrete în cadrul Building Health Bucharest International Forum

“Credem in importanta utilizarii solutiilor potrivite pentru a asigura calitatea spatiului medical romanesc. Credem in forta echipelor de management ale spitalelor de transformare a spatiului medical romanesc si suntem pregatiti sa oferim solutiile potrivite, conforme cu standardele europene pentru atingerea unui nivel de calitate superior, prin programul Tormed.” Andreea Strugaru, Managing Partner

Detalii suplimentare pe site-ul SIATEC.

 

bhlogoDespre Building Health Bucharest International Forum
Conceput ca un proiect de comunicare interprofesională, evenimentul are ca temă calitatea spațiului medical românesc, acest eveniment este realizat sub egida Colegiului Medicilor din România și a Ordinului Arhitecților din România, fiind rezultatul parteneriatului strategic încheiat recent între cele două organizații profesionale.
Peste 200 de invitați, medici și manageri din sănătate, arhitecți cu proiecte medicale, reprezentați ai autorităților centrale și locale, lideri ai mediului profesional și specialiști internaționali vor participa pe 22 octombrie 2015, la „Building Health Bucharest International Forum”, de interes fiind secțiunea „spațiul medical – arhitectură și inginerie”.
Evenimentul va fi găzduit de Athénée Palace Hilton Bucharest.