Meniu principal

Aluprof: uşi tip rulou pentru garaje

Uşile de garaj se pot instala atât la clădirile în construcţie, cât şi la clădirile deja existente. Aceste uşi sunt ideale pentru spatiile deschise din halele industriale, garaje, depozite sau centre comerciale, asigurând protecţie împotriva tentativelor de efracţie şi a intemperiilor.
Din punctul de vedere al destinaţiei, fiecare garaj trebuie să fie o încăpere sigură şi funcţională. Cel mai important element care îndeplineşte aceste cerinţe este  poarta  garajului. Poarta asigură maşina dar şi împiedică intrarea în casă a persoanelor nedorite. Ţinînd cont de acest lucru, Aluprof vă propune portile pentru garaj rulate.
aluprof_modeleFuncţionare
Rularea porţii este o rezolvare universală, putând fi montată atât la clădirile existente cât şi la cele noi. Calitatea de bază a porţilor rulate este economia de spaţiu. Deoarece poarta funcţionează vertical, este o rezolvare bună mai ales când garajul este îngust sau ieşirea se face direct în stradă. Asigură o siguranţă sporită şoferului deoarece blindajul porţii nu micşorează vizibilitatea şoferului. Profilele din care este construit blindajul se caracterizează printr-o foarte bună izolare termică şi acustică. Iluminarea suplimentară poate fi asigurată prin montarea profilelor cu sticlă.

Siguranţă
Ușa de garaj este soluţia cea mai bună din punct de vedere al siguranţei. Blindajul construit din profilul PA 77 este rezistent la acţiuni mecanice, iar ghidajele solide îngreunează smulgerea.

Ușa de garaj standard este echipată cu asigurare împotriva ridicării. Frâna electro-magnetică a servomotorului îngreunează încercarea de ridicare forţată a sa. În conformitate cu normele în vigoare pentru construcţia portilor pot fi utilizate şi alte asigurări ca de exemplu senzori împotriva strivirii prin închiderea nedorită a ușii. În momentul în care foto celulele surprind orice fel de obstacol, ușa se opreşte imediat. De asemenea nu sunt probleme în momentul în care este o avarie de alimentare.aluprof_sisteme_actionare

În cazul lipsei de alimentare, putem deschide sau închide poarta cu ajutorul motorului manual de urgenţă (ANR) care poate fi echipat cu servomotoare Aluprof.

Estetica
Ca un element important architectonic, poarta trebuie să se armonizeze cu aspectul exterior al clădirii. Datorită culorii alese precum şi a esteticii putem sublinia finisarea exterioară a casei şi a garajului.
aluprof_RAL

Comfortul folosirii
Folosirea transmisiei electrice precum şi comanda de la distanţă asigură un comfort sporit. Comanda prin radio face posibilă deschiderea şi închiderea porţii fără a fi nevoie să coborâm din maşină. Acest fapt este foarte important mai ales în timpul ploii sau seara, când cu ajutorul telecomenzii putem porni luminarea drumului şi a garajului.
aluprof_control

Profil pentru uşi PA 77
Este construit din tablă de aluminiu îmbunătăţit, destinat construcţiilor blindate ale ușilor rulate. Accentul a fost pus pe caracteristicile de siguranţă ale profilului. Forma specială a profilelor,grosimea tablei face posibilă construirea blindajului rigid şi rezistent la acţiuni mecanice. Folosirea lacului de cea mai înaltă calitate face posibilă caracterizarea profilului cu o rigiditate ridicată şi rezistenţă sporită la frecare. Profilul este rezistent la acţiunea agenţilor atmosferici şi uşor de curățat. Calitatea de bază este rezistenţa sporită şi nu are o greutate prea mare. În funcţie de cerinţe, profilul PA 77 poate fi uşor conectat în blindaj cu profilele cu sticlă PER 77 şi de ventilare PEW 77.
aluprof_profile

Informaţii şi detalii suplimentare Power Top – Bucureşti, dealer Aluprof System România.