Meniu principal

ALUPROF şi Arcade Trading, parteneriat pentru vânzarea uşilor şi partiţiilor din sticlă antifoc

arcade-aluprof

Intrată de doi ani pe piaţa compartimentărilor interioare cu gama proprie de sisteme de partiţii din sticlă ( Divido, Sky, Vitrum si Modulo ) Arcade Trading şi-a completa recent portofoliul de produse ofertate cu uşile şi compartimentările antifoc produse de ALUPROF – Polonia.

Probabil această mişcare nu vizează în principal piaţa românească ( unde sunt destul de puţine solicitări pentru astfel de sisteme ) ci se urmăreşte posibilitatea ofertării unor soluţii complete, cu toată gama de produse pentru proiectele din ţările europene în care firmele româneşti sunt din ce in ce mai prezente, avantajul evident fiind preţul produselor şi manoperele mai scăzute pentru proiectare şi montaj.

Din portofoliul de produse ofertate de Arcade Trading vor face parte:

MB-78EI-ALUPROF

MB-78EI este un sistem din aluminiu, rezistent la foc pentru construirea uşilor şi aşa zisului ”perete fereastră” fix de compartimentare. Destul de uşor în greutate pentru execuţie, transport şi montaj dar destul de robust şi rezistent datorită profilului tricameral, având dimensiunea de 78 mm. Răspunde tuturor cerinţelor de rezistenţă la foc din clasele EI15, EI30, EI45, EI60, EI90.
Sistemul este clasificat ca nepropagator de foc (NFP). A fost testat conform normelor europene EN 13501-2, EN 1363-1, EN 1634-1, EN 1364-1 şi aprobat de Inspectoratul în Construcţii.

MB-SR50EI

MB-SR50 EI este un sistem perete cortină, traversămontant, proiectat pentru execuţia faţadelor şi a panourilor rezistente la foc. Răspunde tuturor tipurilor de cerinţe şi celor mai mari provocări ale normelor în construcţii, aşa încât a obţinut clasificările EI15, EI30, EI45, EI60, conform standardului BS-EN 1364-3.Sistemul este clasificat ca nepropagator de foc (NFP). Toate standardele specificate au fost aprobate de EXOVA, Warrington (Reg. No. 195772).

Sursa foto şi documentaţie tehnică: Aluprof România