Meniu principal

Alumatic SRL – profil de companie

www.alumatic.ro

Date contact

Localitatea: Bucureşti
Adresa: Şos. Dudeşti-Pantelimon, nr. 42
075100, sector 3

Tel: 021 255 40 65, Urgenţe 0725 44 12 12

Email: bucuresti@alumatic.ro

alumatic_page

Alumatic – Specialistul automatizărilor!

La timp   Eficient   De durată

Apărută pe piața automatizărilor în 2004, compania clujeană Alumatic, a reușit încă de la început să-și găsească o poziție de lider în domeniul automatizărilor din România.
Acest lucru a fost posibil cu ajutorul echipelor bine închegate și a profesionalismului de care au dat dovadă de-a lungul proiectelor desfășurate.
Alumatic a reușit să-si mențină poziția pe piața sistemelor automate cu prin intermediul tehnologiilor noi pe care le folosește în dezvoltarea serviciilor, dar și a produselor de calitate pe care le comercializează.

alumatic_top

Servicii complete, eficiente și o calitate de excepție !

Alumatic oferă de 12 ani servicii integrate de instalare, service şi mentenanţă pentru orice tip de sisteme automate de deschidere, reuşind să stăpânească perfect cele 5 tehnologii ce stau la baza automatizărilor: 

electronică   mecanică   software    senzori    control la distanță

Service_alumatic


De ce Alumatic?

Misiune: Alumatic nu vede domeniul construcţiilor ca pe un simplu business. Alumatic dorește să pună bazele unei strânse legături cu partenerii săi pentru a putea dezvolta un mediu benefic, util dar mai ales sigur pentru clienţi.

Viziune: Alumatic crede în oameni, în echipe, în dorința de a-i ajuta pe cei din jur, construcțiile reprezintă libertate, progres și mai ales siguranță. Viziunea Alumatic este simplă, realizabilă și de viitor – să ofere produse și servicii eficiente, durabile și sigure.

Apelând numărul de urgență

0725 44 12 12

solicitările sunt preluate imediat echipele mobile fiind permanent disponibile, intervenind în cel mai scurt timp în vederea remedierii problemelor pe întreg teritoriul României!

acoperire_nationala_alumatic

alumatic_instalare

Instalare și montaj

Alumatic se bazează pe cele mai noi şi eficiente proceduri care permit instalarea sistemelor automate. Procesul se desfăşoară rapid si cu maxima atenție, pentru ca beneficiarul să se bucure de sistem. În acest mod Alumatic oferă posibilitatea partenerilor săi să aibă acces la orice tip de sistem automatizat, asigurându-i beneficiarului instalarea completă, în cele mai sigure condiții. Alumatic oferă servicii de: instalare uși automate, instalare parcări automate, instalare bariere, instalare trape de fum, instalare uși medicale și pentru orice tip de automatizare.


service

Service uşi automate

Echipele Alumatic sunt prezente la cererea clienţilor săi pentru a putea rezolva rapid şi eficient orice problemă a sistemelor de automatizări, fiind intodeauna echipate cu cele mai performante unelte si cele mai eficiente proceduri.În acest mod Alumatic oferă posibilitatea partenerilor săi să aiba acces la orice tip de sistem automatizat, asigurându-i beneficiarului service complet, în cele mai sigure condiții. Sunt oferite servicii de service pentru orice tip de automatizare: uși automate glisante, usi batante, usi rotative, porti automate, sisteme de parcare, bariere automate, grilaje rulante, uși medicale


mentenanta

Mentenanţă uși automate

Alumatic oferă servicii mentenanţă clientilor săi, promptitudinea fiind esenţială în acest caz. Duratele sunt stabilite contractual şi respectate cu mare atenţie de echipele Alumatic, clientul nefiind nevoit să-şi facă griji în această privinţă.În acest mod Alumatic oferă posibilitatea partenerilor săi să aibă acces la orice tip de sistem automatizat, asigurându-i beneficiarului servicii de mentenanță complete, în cele mai sigure condiții. Mentenanță pentru orice sistem de automatizari: uși automate glisante, uși batante, uși rotative, porți automate, sisteme de parcare, bariere automate, grilaje rulante, uși medicale


24_7

Intervenţii și suport tehnic 24/7

Suport full tehnic permanent pentru orice tip de sistem din domeniul automatizărilor. Echipele Alumatic sunt prezente la cererea clienţilor săi pentru a putea rezolva rapid şi eficient orice problemă a sistemelor de automatizări, fiind întodeauna echipate cu cele mai performante unelte si cele mai eficiente proceduri. Suport full tehnic permanent pentru orice tip de sistem din domeniul automatizărilor. În acest mod Alumatic oferă posibilitatea partenerilor săi să aibă acces la orice tip de sistem automatizat, asigurându-i beneficiarului service complet, în cele mai sigure condiții. Suport tehnic 24/7, conform contractului semnat, pentru orice sistem de automatizări: uși automate glisante, uși batante, uși rotative, porți automate, sisteme de parcare, bariere automate, grilaje rulante, uși medicale


usi_rotative_alumatic
Montaj şi service uşi rotative

montaj_usi_automate_alumatic
Montaj uşi glisante automate

usi_glisante_automate_alumatic
Service şi mentenanţă uşi glisante automate

♦ Gama de produse din oferta Alumatic

Alumatic aduce pe piața automatizărilor cele mai noi și performante produse de la o serie de producători recunoscuți la nivel internațional: uşi automate, bariere, uşi rapide, uși armonice, sisteme inteligente de parcare, sisteme de încărcare a mașinilor electrice.
Compania Alumatic şi-a propus să aducă pe piaţă inovaţie, stabilitate şi mai ales diversitate. Din acest motiv paleta de produse ce sunt comercializate acoperă 4 arii de activitate diferite. Astfel în oferta Alumatic se regăsesc produse pentru domeniile industrial, comercial, medical dar şi office.
parteneri_alumatic_2018

alumatic_page_small

 

 

Alumatic Bucureşti

Şoseaua Dudeşti-Pantelimon, nr.42

Telefon 021 255 46 65, 0723 371 731 urgenţe 0725 44 12 12

Email: bucuresti@alumatic.ro, service@alumatic.ro