Meniu principal

Alukönigstahl: uşa de intrare Schüco ADS 90.SI Design Edition

 

schueco_ads_simplysmart_top

 Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition, o ușă care are totul sub control

Seria de uși Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition reprezintă o soluție estetică sofisticată pentru construcții rezidențiale de lux și impresionează printr-un design special – mânerul iluminat integrat în profilul foii de ușă. Ușa cu formă distinctă face o declarație de viață elegantă chiar înainte de a intra în casă și combină eficiența energetică și siguranța cu cele mai sofisticate cerințe de design.


Seria de uși din aluminiu Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition nu doar arată excelent.
Datorită structurii sale robuste (profil din aluminiu realizat din mai multe profile) convinge prin stabilitate și longevitate și în același timp garantează cele mai bune proprietăți de izolare termică. Astfel, se pot realiza zone de intrare în casă impresionante, cu uși de mari dimensiuni.

ads_90_si_simplysmart_design_edition_1

Schüco ADS 90.SI SimplySmart este potrivit atât construcţiilor comerciale cât şi rezidenţiale. Tocul şi cerceveaua sunt realizate din trei profile, construcţie care asigură o statică imbunătăţită comparativ cu alte sisteme. Îmbinarea hibridă patentată între izolator şi profilul exterior al cercevelei minimizează efectul de bimetal ( încovoierea uşii datorită diferenţelor de temperatură între interior şi exterior ). 
sistem_usi_schuco_ads_90si_simply_smart_design_edition_detaliu_maner

Iluminatul indirect, economic, cu LED-uri accentuează elegant designul stilizat al mânerului. Banda de iluminat cu LED-uri este introdusă în interiorul mânerului și sigilată cu un capac de acoperire. Mânerul încastrat cu formă de scoică impresionează prin senzația tactilă placută și iluminarea omogenă, discretă.

german_design_award_2018_sistem_ADS_90.SI_schuco
Schüco_ADS 90.SI_SimplySmart_front

Mânerul încastrat al ușii Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition se îmbină fără probleme cu geometria ușii și, împreună cu panoul de ușă oferă un aspect neted, coplanar – combinat desigur cu proprietăți excelente de izolare termică și stabilitate mecanică ridicată.
Schüco_ADS 90.SI_SimplySmart_maner


schuco_control_acces_dcs♦ Sistemul de control al ușilor Schüco (DCS)

Ușa de intrare nu este doar accesul direct spre interiorul unei case, ci oferă și o primă carte de vizităa locatarilor. Ușile de intrare de înaltă calitate sunt completate optim de sisteme moderne de management al ușii, cum ar fi sistemul de control al ușilor Schüco (DCS). Acesta combină cea mai recentă tehnologie cu o estetică de înaltă calitate și face zona de recepție un adevărat eye-catcher.
Sistemul DCS, cu suprafața sa de sticlă neagră se integrează perfect în profilul ușii și îndeplinește mai multe funcții: comunicare cu ușa, control acces și siguranță. Astfel tehnologia și estetica se îmbină perfect în această ușă de intrare. Toate modulele individuale se pot combina între ele, pentru obținerea configurației ideale. 
Pentru cele mai înalte cerințe de confort, există DCS Touch Display, care este operat simplu și intuitiv prin „ștergerea” orizontală și verticală – comparabilă cu un smartphone sau o tabletă. Touchscreenul DCS combină comunicarea și controlul accesului la ușă (modul video, difuzor, microfon) într-un singur modul.
Detalii complete despre sistemul de control al ușilor Schüco (DCS), pe pagina specială, click aici


Sistemul Schüco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition a fost premiat cu cele mai importante distincții:

lista_premii_design_schuco_ads_90


Schuco ADS 90.SI SimplySmart Design Edition – grija pentru detalii
Construcția simetrică a profilului precum și modul în care acesta este proiectat asigură o reducere semnificativă a potențialelor erori care pot apare la montaj în atelier sau pe șantier; etapele de lucru identice, repetitive iar utilizarea extinsă a acelorași componente reduc considerabil acest risc.
Noile dezvoltări, cum ar fi soluția pentru prag continuu sau conceptul inovator al garniturii centrale, sunt alte detalii care fac diferența.

AKS_logo

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Alukönigstahl SRL
Bucureşti – sector 3
Bd. Unirii, nr.64, bl.K4
telefon – 021 327 77 80, 021 326 48 60
office@alukoenigstahl.ro, www.alukoenigstahl.ro

Catalog prezentare ( lb. română )

coperta_catalog_profile_usi_ADS
Sisteme profile uşi Schüco ADS

Foto şi video: © 2018 Schüco International