Meniu principal

Alukönigstahl România – partener în construirea casei solare EFdeN Signature

Schüco_EFdeN_Signature

București, 6 august – Alukönigstahl România, lider pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, susține realizarea noului proiect EFdeN cu soluții moderne și performante energetic: uși, ferestre și perete cortină Schüco. Proiectată să se integreze atât în climatul din Dubai, cât și în cel din România, locuința solară va reprezenta România la competiția internațională Solar Decathlon Middle East 2018, în Dubai.

„Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea cu EFdeN, pe care o considerăm un pas important în susținerea inițiativelor de construire a clădirilor verzi care sporesc calitatea traiului. Cel mai mult timp îl petrecem în interior, de aceea credem că este foarte important ca din ce în ce mai multe imobile să devină sustenabile și eficiente energetic. Iar casa solară EFdeNSignature este un proiect etalon, la care suntem mândri să contribuim cu soluțiile Schüco”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România.

Alukönigstahl România a luat parte la inaugurarea casei solare, proiectată și executată de organizația EFdeN, alături de Președintele României, dl. Klaus Iohannis, Adjunctul Șefului Misiunii Diplomatice SUA la București, dl. David Schlaefer, darși reprezentanții mediului academic și privat.

Pentru o izolare termincă foarte bună și o eficiență energetică sporită a casei solare s-au folosit soluțiile complete: ferestrele Schüco AWS 70.HI, ușile Schüco ADS 70.HI și peretele cortină Schüco FWS 50.

Comunicatul complet este disponibil aici