Meniu principal

Alukönigstahl România estimează afaceri în creştere, de peste 20 de milioane de euro

Attila_Beer_alukonigstahl romania

Comunicat de presă – Bucureşti, 21 februarie 2018

Alukönigstahl România, sucursala concernului austriac cu acelaşi nume, cu o istorie de peste 150 de ani şi lider european pe piaţa sistemelor din aluminiu, PVC şi oţel, anunţă afaceri în creştere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru acest an estimează să depăşească 20 de milioane de euro. În prezent, compania livrează soluţii de sistem către segmentul de office – 75% din totalul afacerilor, 19% către zona rezidenţială, restul către alte tipuri de construcţii, spitale, retail şi edificii culturale.

”Ne bucurăm de rezultatele anului trecut mai ales că ele vin în contextul unui an plin de investiţii: inaugurarea unui nou depozit care a însemnat peste 2 milioane de euro în construcţie şi stocuri, dar şi extinderea echipei, 30% dintre angajaţi fiind noi. Ne aşteptăm ca şi anul acesta activităţile companiei să fie în creştere, mai ales pe zona clădirilor de birouri, prin prisma proiectelor aflate deja în lucru sau care urmează să demareze în scurt timp precum: Renault Offices, Day Tower, Isho Office Timişoara, Euronest Sibiu, birourile Bosch Cluj, UBC 3 Timişoara, Coresi Business Park Brașov, The Bridge 2 Bucureşti. Astfel, ne planificăm creşterea capacităţii de livrare din noul nostru depozit şi dezvoltarea echipei, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România.

Attila_Beer_Alukönigstahl_România
Attila Beer – Administrator Alukönigstahl România

Cea mai mare parte a cifrei de afaceri, aproximativ 15,9 milioane euro, se realizează din livrarea soluţiilor şi sistemelor de profile din aluminiu pentru pereţi cortină, uşi, ferestre, uşi glisante urmate de vânzările de sisteme din PVC aflate în creştere în 2017, de peste 1,1 milioane de euro, iar restul din sistemele din oțel, în special construcţii rezistente la foc.

Comunicatul complet este disponibil aici