Meniu principal

Alegeţi singur uşa de intrare folosind configuratorul de uşi pus la dispoziţie de Kulltur

configurator_usi_exterior_kulttur

Uşile de exterior Wippro, garanţia calităţii pe termen lung

Renumite pentru calitate şi tehnicile inovatoare, uşile de exterior oferite de Wippro pot face diferenţa atât ca design, cât şi ca fiabilitate. Fie că optaţi pentru un look clasic sau dimpotrivă, pentru o uşă modernă, puteţi alege din multitudinea de variante de finisaje oferite de producător.

Uşile Wippro sunt realizate pe comandă şi pot fi adaptate oricărui stil arhitectural, configuratorul Kulttur permiţând alegerea uşii dorite conform oricăror dorinţe.

Constructiv, uşile de exterior într-un canat, cu părţi laterale sau cu luminator, au structura din PVC-Aluminiu sau Aluminiu, cu miez pentru izolare termică şi panouri solide pe ambele părţi proiectate să reziste la deformările care pot surveni în urma diferenţelor de temperatură.

Uşile de exterior se pot personalizate, în funcţie de proiectul arhitectural, de dimensiunile dorite sau de gradul de siguranţă dorit prin selectarea tipului de balama sau a modelului de încuietoare.
Există şi posibilitatea alegerii mânerelor de interior şi de exterior sau a diverselor accesorii care pot echipa uşa, inclusiv a sistemelor de control acces folosind amprenta sau tastaura.

configureata_ti_usa_kulttur

Si un lucru extrem de important de care ar trebui să se ţină cont atunci când se achiziţionează o uşă de intrare: specialiştii companiei asigură, în afara serviciilor de consultanţă în alegerea uşi, şi serviciile de montaj pentru întreaga gamă de uşi de exterior.

Configurator uşi de exterior Kulttur – click aici

Mai multe detalii şi informaţii se pot afla direct în noul showroom Kulttur
Bd. Dacia, nr. 153-155, Bucureşti
Program: luni-vineri: 10:00 – 18:00, sâmbătă: 10:00 – 14:00 cu programare 
telefon:+40 757 874 874
office@kulttur.ro site  www.kulttur.ro