Meniu principal

Alegeți acum desfumarea printr-o soluție de acționări ferestre Siatec și beneficiați de până la 10% Voucher Extra-Discount. Stoc limitat

promotie_gama_actionari_desfumare_siatec_2018

În cazul unui incendiu, 85% din decese sunt cauzate de intoxicarea cu fum și gaze fierbinți. De accea, evacuarea fumului și a gazelor fierbinți trebuie realizată cât mai repede posibil, iar prin gama de soluții de acționări ferestre Siatec, desfumarea poate fi realizată într-un mod organizat și eficient.

Acționați acum și achiziționați soluția de desfumare de care aveți nevoie pentru construcția dumneavoastră, beneficiind de EXTRA-REDUCERILE pe care vi le oferim până pe 01 decembrie 2018 pentru o arie variată de soluții de Acționări Ferestre Siatec. Inginerii și tehnicienii Siatec vă vor ajuta cu consultanță personalizată în funcție de proiectul dumneavoastră.

Profitați până pe 01 decembrie 2018, de Oferta Specială Siatec, prin care beneficiați de EXTRA-DISCOUNT-URI substanțiale la achiziția de soluții de acționări ferestre, în funcție de valoarea pachetului:

Pentru un pachet în valoare de cel puțin 2.500 euro fără TVA, vă oferim un VOUCHER 5% EXTRA-DISCOUNT

Pentru un pachet în valoare de cel puțin 7.000 euro fără TVA, vă oferim un VOUCHER 10% EXTRA-DISCOUNT

Voucher-ul este decontabil pe factura comenzii lansate sau pe o comandă ulterioară, până pe 30 martie 2019.

Campania se desfășoară până pe 01 decembrie 2018, în limita stocurilor disponibile.

gama_actionari_desfumare_siatec

 

Mai multe detalii despre campania Siatec se pot afla accesând pagina specială, click aici