Meniu principal

Al treilea showroom COS se deschide la Timișoara, la ISHO Offices

showroom_cos_timisoara_articol

Începând din luna septembrie showroom-ul COS ( Corporate Office Solutions ) va funcționa într-un spațiu special amenajat, cu o suprafață de 130 mp, situat la parterul ISHO Offices.

Noul showroom din Timișoara aduce concepte de ultimă generație în materie de design și amenajare. Încă de la înființare, COS și-a dezvoltat continuu gama de servicii, devenind primul specialist complet in servicii de consultanță proiectare și amenajare a spațiilor de birouri din România. 

COS promovează concepte de design interior care vin cu soluții noi pentru problemele de organizare a zonelor de lucru, bazate pe cercetare și experiență. Astfel, se îmbină trenduri precum Designul Biophillic, spațiul în armonie perfectă cu natura, Choice and Control, spațiul care oferă multiple zone de lucru, unde angajații pot alege sa lucreze din „cafeneaua” amenajată chiar la ei in birou, birouri individuale aflate în spații închise, unde te poți concentra mai bine sau zone de lucru comune, unde angajații colaborează, astfel de concepte având la bază nevoile și modul de lucru contemporan ce caracterizează generația actuală de utilizatori ai clădirilor de birouri.

showroom_cos_timisoara_1

Credem în spațiile de lucru generatoare de creativitate, stare de bine, loialitate și profitabilitate. Companiile sunt din ce în ce mai interesate de starea de bine a angajaților, mai dispuse să investească în design-ul de interior unde aceștia petrec o mare parte din zi. Evoluția mediului de lucru contemporan va fi influențată de doi factori majori – pe de o parte, focusul pe angajați, pe de altă parte, focusul pe tehnologii și multifuncționalitate, interconectare și comunicarea fără întrerupere. Nu întâmplător am ales ISHO, cea mai modernă clădire office din Timișoara, pentru a prezenta toate aceste noi concepte ale unui viitor pe care îl anticipăm”, subliniază Christophe Weller, CEO & Founder COS.

sursa foto: Facebook COS

Corporate Office Solutions – COS
www.cos.ro