Meniu principal

AGB: uşa glisantă pentru terase şi balcoane IMAGO

 

usa_glisanta_imago_pagina_DespreUsi_2018

IMAGO: uşa culisantă cu ridicare din gama premium de la AGB

Cu o ramă foarte îngustă de doar 20 mm şi o suprafaţă vitrată foarte mare, glisanta Imago reprezintă produsul AGB care a revoluţionat sistemele de glisare cu ridicare din lemn, fiind soluţia ideală pentru proiecte cu un design de înaltă clasă.


Arhitectul Matteo Grotto, creatorul acestui sistem revoluţionar, propune prin IMAGO un design inovativ, minimalist, menţinând totodată performanţele sistemului CLIMATECH.

Suprafaţă vitrată foarte mare, o ramă îngustă de doar 2 cm şi senzaţia de spaţiu fără limite; traversa inferioară a foii fixe a fost eliminată. Suportul pentru sticlă este un profil subţire de aluminiu.

IMAGO vine cu accesorii ultra-performante precum: şina inferioară de culisare din fibră de sticlă de la CLIMATECH, un nou ghidaj superior îngropat care îmbunătăţeşte aspectul şi uşurează montajul şi profilul antiefracţie UNI-V

imago_agb_prezentare_interior

IMAGO – o ramă extrem de subtire, o suprafată vitrată mărită

Imago este sistemul inovativ de feronerie ce menţine calitatea performanţelor AGB. Imago garantează etanşeizare termică, rezistenţă la factorii atmosferici şi siguranţă antiefracţie, mulţumită integrării pragului Climatech, a broaştei Poseidon şi a unei gamei inovative de accesorii special proiectate.

Suprafaţă vitrată foarte mare şi ramă îngustă de doar 2 cm,
oferă o senzaţia de spatiu fără limite; traversa inferioară a panourilor fixe a fost eliminată. Suportul pentru prinderea sticlei panoului fix este reprezentat de un profil subţire de aluminiu.
usa_glisanta_Imago_agb_detaliu_a

usa_glisanta_Imago_agb_detaliu_bDetalii reduse la esențial
Glisorul mobil superior a fost introdus într-un cadru pentru a masca orice element funcțional. Rama cercevelei a fost ascunsă într-un spațiu cu o înălțime de 74 mm. Datorită montajului, se confunda cu peretele.

Performanțe înalte
Un prag de grosime maximă de 25 mm la același nivel al podelei. Pragul Climatech oferă un impact vizual minim și garantează performanțe termice incredibile, datorită fibrei de sticlă armate. Imago este o barieră împotriva aerului, apei și a vântului datorită gamei de accesorii care au fost testate în orice condiție.
usa_glisanta_Imago_agb_detaliu_c

usa_glisanta_Imago_agb_detaliu_dProfilul de sigurantă TOP SASH
Profilul superior de etanșare garantează rezistența la aer și reducerea zgomotului.
Design minimalist: traversa superioară a tocului este foarte subţire având sistemul de închidere încastrat, fără frezări vizibile.

Nodul central UNI-V
permite toleranţe ample de lucru şi garantează menţinerea performanţelor declarate chiar şi în cazul deformării naturale a lemnului. Nodul central revoluţionar elimină orice punct de contact dintre toc şi foaia mobilă. Mişcarea de deschidere va fi întotdeauna fluidă şi silenţioasă.
usa_glisanta_Imago_agb_detaliu_e

usa_glisanta_Imago_agb_detaliu_fSecuritate maxima cu POSEIDON
Închiderea inovativă de maximă siguranţă Poseidon utilizează două zăvoare contrapuse şi unul central pentru a oferi un nivel de siguranţă antiefracţie nemaiîntâlnit până acum.Sistemul este certificat în Clasă 3 antiefracţie.

♦  IMAGO: performanţe şi caracteristici

performante_usa_glisanta_imago_agb

Galerie foto proiecte în care s-a montat uşa glisantă IMAGO

click pe imagine pentru derulare rapida


Site special pentru uşa glisantă IMAGO

Imago World face parte dintr-un plan mult mai amplu de marketing şi de comunicare la nivel internaţional, proiect prin care se doreşte impulsionarea vânzarilor dar şi creşterea notorietăţii mărcii AGB.
În prima etapă s-a investit în crearea unei reţele de dealeri şi producători  ( Imago Point ) care pot oferi atât consultaţii tehnice cât şi uşile glisante IMAGO, produse conform solicitării beneficiarilor.

Site-ul este împărtit în 4 secţiuni:
News – ştiri şi noutăţi, Imago Point – secţiune care permite celor interesaţi să contacteze direct distribuitorii AGB, Imago Tool Kit – o secţiune specială dedicată specificaţiilor tehnice şi materialelor/fotografiilor de promovare, My View – lucrări de portofoliu.
 
Imago World

site_imago_world_2018

AGB_logo_small

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Reprezentant AGB în România şi Moldova –  Dana Comşa
comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
Distribuitori feronerie: Euro-Wood SRL – Iaşi, W-tech SRL – Braşov

coperta_imago_agb_2018
Catalog uşă glisantă IMAGO