Meniu principal

AGB: noile seturi de cărucioare S-LINE pentru uși cu profile de doar 74 mm

carucioare_usi_glisante_s_line_agb

Certificată conform standardelor internaționale, compania italiana AGB se mândrește atât cu precizia, funcţionalitatea, performanţa şi robusteţea produselor de feronerie, cât şi cu portofoliul său foarte vast de produse, dintre care numeroase sunt brevetate, mai ales în domeniul culisantelor cu ridicare.

Fiecare produs este 100% realizat în Italia și este rezultatul expertizei în cercetare, design și tehnologie a echipei AGB.

S-Line – noul model AGB de cărucioare pentru ușile glisante cu ridicare 
Datorită cărucioarelor S-Line este posibilă realizarea secțiunii transversale inferioare cu o înălțime de doar 74 mm, similară cu celelalte profile ale cadrului ușii. Rama mai puțin vizibilă înseamnă o maximizare a luminii care pătrunde în interior, suprafața vitrată a ușilor glisante crescând cu până la 5%.

Cărucioarele S-Line in varianta standard sunt recomandate pentru foi de ușă cu o greutate maximă de 240 kg. Optional, cu o pereche suplimentară de cărucioare se pot construi uși culisante cu o greutate de până la 340 kg.

set_carucioare_s_line_agb_greutate_2018

Pentru un maxim de confort există, opțional, un sistem de amortizoare cu gaz pentru o ridicare mai ușoară a ușilor mai mari de 200 kg.
amortizoare_broasca_S-LINE_agb_2018

Ușor de montat – cărucioarele S-Line pot fi folosite împreună cu încuietorile standard AGB: este posibil să se realizeze un sistem de glisare schimbându-se doar frezarea profilului transversal inferior.

Poster prezentare cărucioare S-Line click aici

 

AGB ( Giacomo Albano Spa ) – Reprezentant România
Dana Comşa – 0743 228 344, comsadana@gmail.com