Meniu principal

AGB: broască cu acţionare magnetică POLARIS 2XT

 

agb_polaris_2xt_top

O broască 100% produsă în Italia, foarte precisă şi extrem de silenţioasă

POLARIS XT este noua broască din portofoliul AGB, cu acţionare magnetică recomandată, în special, pentru uşile de interior şi având un design modern. POLARIS XT reprezintă varianta magnetică a apreciatei broaste Evolution (cu acţionare mecanică) si a fost creată să îmbogăţească gama broastelor produse de AGB. certificare_antifoco_EN1634POLARIS XT moşteneşte de la broasca Evolution toate caracteristicile care constau într-o extraordinară silenţiozitate la închidere, precizie la cuplările mecanice ce transmit o plăcută senzaţie de fluiditate a mişcărilor, atât a mânerului cât şi a cheii.

Broasca POLARIS XT este caracterizată printr-o incomparabilă universalitate datorită proiectarii inovativilor opozanţi care, cu ajutorul noilor materiale şi tendinţa către forme şi dimensiuni minimaliste, combină valoarea estetică cu funcţionalitatea şi perfecţiunea la închidere.


Dimensiuni broască AGB POLARIS 2XT

dimensiuni_broasca_Polaris_2XT

Finisaje

finisaje_broasca_agb_polaris_2xt

Blocarea inteligentă a broaştei magnetice funcţionează perfect şi în cele mai dificile condiții de mediu. Creată folosind materiale inovatoare aceasta asigura o funcționare ireproşabila a blocării chiar și în condiții extreme: umiditate, praf, agenți chimici.
AGB_Polaris2XT_2
Constructiv, datorită limbii care asigură blocarea magnetică, există o simetrie care face să fie evitată problema inversării acesteia la schimbarea sensului de deschidere / închidere.
AGB_Polaris2XT_3

Contraplăci pentru POLARIS 2XT

contraplaci_broaste_agb_polaris_2xt_bDatorită sistemului inovativ de fixare cu expansiune, îmbinarea poate fi folosită şi pentru rame subţiri, tendinţă ce este din ce în ce mai răspândită pe piaţă. Toţi opozanţii sunt reglabili din punct de vedere al presiunii.
1 – MINIMAL PLUS XT: design minimalist şi reglaje ample chiar şi atunci când contraplaca este deja montatӑ.
2 – MINIMAL XT: design minimalist şi liniar
3 – ALUTOP XT: destinat uşilor cu toc de aluminiu
4 – EASy-FIX XT: design tradiţional, soluţii inovative: placӑ frontalӑ metalicӑ suprapusă peste mască, prin clipsare.
5 – E ASy-MATIC XT: pentru utilizatorii care preferӑ design-ul tradiţional al plӑcii metaliceAGB_logo_small

 

 

Detalii şi informaţii suplimentare:
Reprezentant AGB din România –  Dana Comşa
comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
Distribuitori feronerie lemn: Euro-Wood SRL – Iaşi, W-tech SRL – Braşov 

coperta_broasca_xt_agb
Catalog broaşte XT AGB