Meniu principal

AGB anunţă participarea, în premieră, la BAU München 2019

stand_agb_bau_2019

Oficialii cunoscutului producător italian de feronerie AGB au anunţat participarea, în premieră, la expoziţia internaţională dedicată construcţiilor BAU 2019, manifestare ce va avea loc între 14 și 19 ianuarie la München, în Germania. Dacă până acum AGB a participat în mod constant doar la târgul specializat pentru producătorii de tâmplărie și feronerii FENSTERBAU FRONTALE ( Nürnberg ), prezenţa la BAU confirmă interesul deosebit fată de piaţa germană și intenţia de deschidere mai accentuată la nivel european.

În standurile companiei, pe lângă gama de produse consacrate AGB, vor fi prezentate și cele mai noi produse marca AGB, unele fiind expuse în premieră. 

Echipa AGB îi invită pe toţi cei interesaţi în Hala C4 – standul 412!

BAU München reprezintă cea mai importantă manifestare la nivel mondial în domeniul construcţiilor și, în câteva cifre, înseamnă o suprafaţă de expunere de 183.000 mp, 17 hale, 16 sectoare distincte şi peste 250.000 de vizitatori care au trecut pragul Centrului Expoziţional Messe München. Conform datelor statistice puse la dispoziţie de organizatori, mai mult de 72.000 de vizitatori veni din afara graniţelor Germaniei.

Până atunci, AGB va participa între 26-29 noiembrie la cea mai importantă expoziţie din zona arabă, Big5 Dubai

BIG5_dubai_logo

iar anul viitor AGB va fi prezentă, în perioada 2-5 aprilie 2019, la Moscova, la târgul internaţional pentru materiale de construcţii MosBuild.

MosBuild_2019_logo

 

 

Reprezentant AGB România: Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
Distribuitori feronerie AGB: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov , Fenstermarkt SRL – București