Meniu principal

7 argumente pentru a alege o ușă secţională Günther Tore

7 argumente_usi_sectionale_gunther_tore

Günther Tore oferă o multitudine de variante de uși secţionale împreună cu un pachet complet de servicii, de la faza de proiectare și consultanţă, până la montaj și întreţinere.

usi_sectionale_gunther_tore_logo

Dacă în trecut porţile și ușile industriale aveau doar funcţia de a închide accesurile în clădiri, astăzi cerinţele depășesc cu mult această idee: design-ul, izolarea termică și fonică, finisajul, rezistenţa în timp sunt numai câteva dintre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească niște uși secţionale de calitate.

Ușile secţionale Günther sunt realizate din materiale cu proprietăţi de anti-coroziune care asigură o funcţionare sigură și fiabilă a acestora pe tot parcursul ciclului de viaţă. Acestea pot fi instalate în zone cu trafic intens, în zonele cu umiditate ridicată, în deschideri de mari dimensiuni.

1. Siguranţă garantată

Ușile secționale sunt testate și corespund standardelor europene de siguranță EN 12604, EN 12453, EN 2424, EN 12425, EN 12426

usi_sectionale_gunther_tore_prezentare

 

2. Durabilitate

În timpul testelor panoul Günther Tore a rezistat la expunerea la vapori de sare timp de 750 de ore, ceea ce corespunde funcționării timp de 15 ani într-o regiune de coastă sau poluată industrial – testul a fost realizat pentru grosimea grundului de 5-7 microni; acum panourile au grund cu grosimea de 14-16 microni, deci o rezistență superioară.

3. Eficienţă energetică

Proprietățile superioare de izolație termică ale acestor uși asigură o temperatură confortabilă în clădirile industriale și permit economii de cost de încălzire.

usi_sectionale_gunther_tore_izolare

 

4. Rezistenţă și fiabilitate

Panoul sandwich umplut cu poliuretan de mare densitate, asigură rigiditatea panoului și rezistență mare la șocuri și la presiunea vântului. Ușa va rămâne intactă la un vânt de intensitatea unei furtuni de până la 150km/h (clasa 4)

5. Gamă variată de culori

11 culori în gama standard pentru panourile sandwich și 10 culori în gama standard pentru panourile panoramice. Ușile secționale pot avea blaturi vitrate cu rame din aluminiu vopsite într-o culoare dintre cele 10 din gama standard.

6. Vopsea durabilă

Vopsea poliuretanică ( aplicată în strat de 20-25 microni ) modificată cu particule de poliamidă ( PUR-PA ).
• foarte rezistentă la zgârieturi și tăieturi
• excelentă rezistență la coroziune
• tolerează perfect variația de temperatură și umiditate
• rezistă la efectul detergenților

usi_sectionale_gunther_tore_montaj

 

7. Posibilităţi multiple de montaj

10 tipuri de montaj permit instalarea ușilor în deschideri cu diverse particularităţi. Ușile sunt fabricate individual pentru deschideri speciale, în trepte de creștere de câte 5 mm de înălțime și lățime.

 

Pentru detalii complete, informaţii tehnice și solicitare ofertă preţ uși secţionale  Günther Tore, click aici!

 

Günther Tore România
www.gunther-tore.ro