Meniu principal

500.000 de cicluri complete pentru întreaga gamă de broaşte Mediana şi XT de la AGB

broaste_agb

Gama de broaşte AGB pentru uşi cuprinde numeroase modele pentru toate tipurile de aplicaţii: pentru uşi de interior, pentru uşi de intrare, pentru uşi culisante şi pentru băi; broaştele pot fi combinate cu cilindrii Scudo cu bară din oţel antiefracţie şi copiere controlată a cheilor.

Noua generaţie de broaşte Mediana si XT

Există foarte multe inovații introduse în noile modele de broaşte, inovaţii care reprezintă un punct de referință pentru piața viitoarelor uși de interior şi care se caracterizează în primul rând prin regândirea completă a mecanismelor interne de funcţionare. Utilizarea unor materiale inovatoare a făcut posibilă crearea unor sisteme mecanice precise, flexibile, foarte fiabile şi extrem de silenţioase în timpul utilizării.

Întreaga gamă de broaşte din noua generatie Mediana si XT a fost supusă testelor privind durabilitatea şi fiabilitatea, acestea comportându-se ireproşabil şi după 500.000 de clicluri complete – închis/deschis.

test_broaste_agb

Mai multe informaţii sau detalii tehnice se pot afla accesând catalogul general AGB ( click aici ) sau de la reprezentant AGB în România: Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344