Meniu principal

3 proiecte imobiliare, 48.000 metri pătraţi de birouri în construcţie în zona Pieţei Unirii din Bucureşti

santiere_zona_unirii

Noul pol de dezvoltare imobiliară pe segmentul office Timpuri Noi-Unirii, apărut anul trecut odată cu inaugurarea primei faze a proiectului Timpuri Noi Square, îşi continua dezvoltarea accelerată prin 3 noi proiecte imobiliare, livrările fiind programate a fi făcute în 2018; în total peste 48.000 mp de birouri care vor fi disponibili în acest an, valoarea cumulată a celor 3 investiţii fiind aproximată la 80 de milioane de euro
De remarcat este faptul că în acest moment nici un investitor român nu construieşte în aceasta zonă importantă a Bucureştiului, dezvoltările actuale fiind susţinute doar de investitorii straini.

Pe şantiere se lucrează intens iar fotografiile de mai jos, făcute la începutul lunii februarie surprind stadiul actual al şantierelor: la două dintre clădiri se lucrează la închiderea faţadelor iar la cea de-a treia se lucrează încă la structură. 

Unirii View
Un proiect al dezvoltatorul belgian Yves WeertsCladire, o investiţie estimată la 33 milioane de euro, clădirea va avea 18 etaje şi 18.ooo mp de birouri

unirii_viewunirii_view_panou_santier
Clădire Office – Str. Sfanta Vineri
Clădire de 12 etaje cu o suprafaţă de 12.000 mp dezvoltată de compania Art Diamond Real Estate ( deţinută de un grup de oameni de afaceri israelieni )
office_sfanta_vinerioffice_sfanta_vineri_panou_santier

Day Tower
O clădire cu 8 etaje şi având 18.000 mp pentru birouri si 1.000 mp alocaţi unor spaţii comerciale; proiectul aparţine unui grup de investitori greci.
day_towerday_tower_spateday_tower_panou_santierday_tower_panou_santier_complet

 

Şi un proiect imobiliar de mai mici dimensiuni, finalizat anul şi situat foarte aproape de cele 3 şantiere prezentate mai sus.
Clădire 21 DownTown este un proiect imobiliar mixt, multe dintre spaţii fiind deja vândute sau închiriate.
21DownTown este o clădire cochetă, cu o arhitectură modernă, situată pe Bd. Mircea Vodă nr. 21D, cu spaţii comerciale şi de birouri la parter şi mezanin şi cu apartamente de lux pe etaje; finisajele sunt de cea mai bună calitate, uşile au fost livrate de Pinum iar mânerele sunt marca Mandelli. Detalii pe site-ul dezvoltatorului www.21downtown.ro
cladire_dow_town