Meniu principal

Vertical Design: uși din lemn, rezistente la foc marca Westag & Getalit

Uşi certificate, având agrement tehnic pentru EI2 30, EI2 60 și EI2 90

Uşile rezistente la foc sunt realizate dintr-un conglomerat de lemn cu structură specială şi placat cu diferite tipuri de finisaje: melamină, HPL, furnir sau prin vopsire.
Acestea prezintă rezistență la foc timp de 30, 60 sau 90 de minute conform agrementului tehnic şi a normelor în vigoare.
De asemenea, asigură o izolarea fonică ridicată datorită garniturilor aplicate pe cele trei laturi exterioare şi a garniturii speciale din partea inferioară. Uşile Westag&Getalit din portofoliul Vertical Design asigură un grad de izolare de până la 50 dB.
vertical_design_usi_westag_detaliu
Ușile cu protecție la foc se pot configura combinate cu cerințele de protecție la fum, dar pot fi furnizate și uși separat, doar cu protecție la fum.
Sunt disponibile peste 50 de finisaje din gama standard, fibre de lemn, culori uni etc., existând posibilitatea personalizării uşilor în numeroase moduri.
vertical_design_usi_westag_interior
Opţional, Vertical Design poate asigura echiparea ușile rezistente la foc cu sisteme de acționare electrică, unități de comandă și control, sisteme de detecție autonome, senzori de mișcare, telecomenzi, etc. acestea găsindu-şi aplicabilitatea în spatii comerciale de depozitare, unități de producție, alte spații cu risc ridicat de incendiu, parcări subterane etc.

www.vertical.ro