Meniu principal

Vertical Design: ofertă completă de uși speciale pentru spitale

usi_spital_Wiejak_vertical_design

Spitalele sunt instituții care impune standarde exigente de calitate și mai ales de igienă. Datorită specificități  fiecărei săli a unui spital, toată aparatura, mobilierul și ușile trebuie să respecte standardele înalte cerute și să servească scopului final al sălii respective. De aceea și ușile utilizate în înteriorul spitalului, au caracteristici aparte.

Soluțiile propuse de Vertical Design acoperă o paletă largă de cerințe, de la săli de radiologie, săli de operație, laboratoare de analiză și chiar bucătării. Cele mai multe dintre acestea sunt produse de Wiejak, un partener important al firmei noastre, companie ce produce uși și sisteme de acces pentru piața medicală, a construcțiilor și a industriei alimentare.

Săli de radiologie – uși rezistente la razele X, GAMA
În încăperile în care este utilizată aparatură care emite radiații trebuie instalate uși radiologice, ce închid etanș golurile din pereții interiori. Soluțiile propuse de Vertical Design sunt ușile ecranate radiologic, prevăzute cu foi de cupru/plumb pe ambele fețe, cu diferite grosimi în funcție de specificațiile aparatului medical. Tocul pe care sunt montate foile este, de asemenea, rezistent la radiații. 

Săli de operație – un mediu sigur și steril
Bacteriile sunt omniprezente și totodată responsabile pentru diferite alergii și infecții. Prezența acestora reprezintă un risc constant atât pentru pacienți, cât și pentru cadrele medicale. De aceea, este vital ca în sălile de operație să se păstreze un mediu steril, iar ușile contribuie în mare parte la atingerea acestui scop. Pentru sălile de operație recomandăm instalarea ușilor glisante ermetice/semi ermetice, cu sistem de închidere automat, special concepute pentru spitale și clinici. Ușile glisante etanșe asigură accesul fără atingere și contribuie substanțial la prevenirea răspândirii bacteriilor și virusurilor cauzatoare de infecții. În funcție de presiunea interioară a salonului operator, ușile pot fi produse cu diferite rapoarte de permeabilitate

Laboratoare de analiză, terapie intensivă – protecție antibacteriană
Pentru laboratoarele de analiză și camerele curate, ce necesită o atenție deosebită, Vertical Design poate livra și monta uși antibacteriene. Acest tip de uși au suprafața din HPL antibacterian, placată cu HC3, un sistem care, sub efectul razelor UV, acţionează ca un catalizator antrenând un mecanism fizic pentru distrugerea organismelor simple: bacterii, virusuri, reziduuri organice.
Mânerele acestor uși sunt tratate cu ioni de argint, ce previn dezvoltarea, răspândirea și transferul microbilor și bacteriilor.

Pentru a afla oferta completă Vertical Design dar și pentru a putea beneficia cele mai bune soluții pentru proiectele Dvs., contactați-ne la adresa: office@vertical.ro sau la telefon: 021. 300. 05.64.
Calitatea produselor noastre ne diferențiază!

 

www.vertical.ro