Meniu principal

Uşile GEZE şi Hörmann echipează Dedeman Băneasa, cel mai mare magazin de bricolaj din România

dedeman_maneasa_cadru

Dedeman a deschis pe 14 iunie cel mai nou magazin din reţeaua naţională, acesta fiind cel mai mare magazin de bricolaj din România ( o suprafaţă de 30.ooo mp şi aprox. 280 de angajaţi ) dar şi cea mai mare investiţie într-un astfel de spaţiu comercial, efortul financiar ajungând la 36 milioane de euro.
Cu o cifră de afaceri de peste un miliard de euro în 2016 şi având un model de extindere bazat doar pe magazine proprii și nu închiriate, compania Dedeman este lider detaşat pe piaţa românească, noul magazin din Băneasa intră acum în competiţie directă cu Brico Depo Băneasa ( grupul britanic Kingfisher ), situat în aceeasi zonă comercială.

Având magazine proprii şi cunoscând exact nu doar costurile de achiziţie ci şi costurile de întreţinere ulterioare pentru diversele echipamente sau produse folosite în construcţia respectivelor  spaţii comerciale, managerii Dedeman au optat încă de la început doar pentru furnizori consacraţi şi pentru branduri recunoscute prin calitate, fiabilitate şi având o reţea dezvoltată de service, la nivel naţional.

Din acest motiv, la magazin Dedeman Băneasa nu a fost o surpriză să întâlnim uşile pietonale automate GEZE la intrările în magazin şi în spaţiile interioare şi uşi industriale secţionale Hörmann în zona serei sau în spaţiile de depozitare.