Meniu principal

Uşi rapide din PVC cu deschidere pe verticală de la Günther Tore România

uşi rapide din PVC

Günther Tore România acoperă prin gama sa de uşi rapide din PVC nevoia de optimizare a traficului, de îmbunătăţire a climatului din interiorul spaţiilor industriale şi de economisire a energiei electrice, uşile rapide din PVC fiind una dintre cele mai căutate soluţii de închidere.
Viteza de deschidere a unei uşi rapide ITW ( partener Günther Tore ) este de până la 20 de ori mai mare decât cea a unei uşi industriale convenţionale (2m/s).
usi_pvc_rapide_gunther

Avantaje competitive:
– viteza mare de deschidere
– oprirea curenţilor de aer periculoşi pentru sănătate
– economie majoră de energie prin oprirea mişcării volumelor mari de aer
– fiabilitate ridicată pentru o utilizare intensivă
– mentenanţă simplă
– rezistenţă la accidentări ( în funcţie de configuraţie )
– motoare cu inverter în dotarea standard

Domenii de utilizare: compartimentări ale halelor mari; compartimentări frigorifice; compartimentări ale zonelor curate; oriunde trebuie oprit curentul de aer sau pierderea de temperatură; pentru dublarea uşilor industriale cu viteza mică de deschidere.
usa_rapida_pvc_exteriorŞi un lucru extrem de important: o uşă industrială (secţională, rulou etc) se deschide la începutul programului şi se închide la sfârşitul acestuia, în timp ce uşa rapidă se deschide la trecerea fiecărui utilaj sau masină, închizându-se imediat după trecerea acestora, sistemul de acţionare al uşilor rapide ITW, prin robusteţea sa deosebită, asigurând o durată de utilizare îndelungată.

Detalii şi informaţii tehnice complete se pot afla accesând pagina special dedicată pe site-ul Günther Tore România click aici